tisztában vagyok vele hogy a hivatalos a tiszta , ez egy lehetőség lett volna hogy több bájt memó+ gyorsabb net, jobb kamera. ha nem hát nem marad örökké t.mobilos. csak peceredjek meg hogy miért éri meg neki az a tetves kódolás, vagyis az emberiségnek, mert az az energia amiért legyártották az most fucss oda lesz. mert ha bekerül egy fiók mélyére akkor egy ipari hulladék lesz.
én vettem egy függó szamszongot de soha többé nem kell függő még ha utána dobják akkor sem, úgy legalább bármikor bárki használhatja kedvére , a függő meg kuka
Oké, csak csomó mai telefont nem lehet okosban megcsinálni, Androidosnál (tudom ez Windows) meg csomó probléma van utána az OTA frissítésekkel...szóval ezért is jobb a hivatalos út. De amit szeretnél...
Most valamilyen Microsoft Lumia 640 istenkereke kochengeres faszával irok ide. Erre nem azt mondanám hogy rossz de telkesen más mint a Samsung.
Valaki tid aegiteni abban hogy hol vagy ki tudná kifüggetleniteni?
én vettem egy függó szamszongot de soha többé nem kell függő még ha utána dobják akkor sem, úgy legalább bármikor bárki használhatja kedvére , a függő meg kuka
Valaki tid aegiteni abban hogy hol vagy ki tudná kifüggetleniteni?
Amúgy nem örülnék neki, nem az én stílusom ezek a régi vágású vasak. ;)