Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia igen Csak 400 féle deknim van raktáron a 4 japan típushoz a következő szezonra. lehet elodok párat ha kell.sajnos zrx1200 re nem gyártanak a gyári biztos olcsobb lesz és jobb is
Mára kicsukhajuk a Zinternetet
30 papír egy dekni ami utángyártott?
Szia ha netán mégis szükség lenne rá dekni 30.000ft
udv mindenkinek

Te szeki, volt neked valaha 1 szinu motorod,vagy hogy passzoltak rajta a matricak
ezek mind ilyenek...
November végén beszéltem a festővel,hogy momdjon egy idöpontot amikorra biztos,hogy kész lesz a cumo,és akkor veszek ki szabit hogy tudjam összerakni.Azt mondta december 10 re meglesz,de inkább hamarabb.Így fel is hívtam szerdán,hogy akkor fasza meglesz biztos,de azt mondta csütörtökön fényezi ne aggodjak hetvegen rakhatom össze....erre felhivtam ma ,de azt mondja még "csiszolgatja" majd talán jövöhet. Pofám leszakad az ilyenektől.
hogy áll a mocid?
Nem fizetős
Elfogadom a választ
Ezeket az árakat robot számolja minden lelemény nélkül kizárólag a parts-tól kapott számokból, amik gyakran meglepően jók, viszont előfordulhat hogy egyes termékek helyi képviseleteinek cikkek közt áthelyezett akár negatív árréseivel nem lehetnek versenyben.
idióta barmok,,még rollert se adnék a kezébe....
Távol álljon, hogy rontsam az üzletet, de darabjáért 18 ezerrel kérsz többet, mint amit a hivatalos magyar EBC shop. Ez neki annyira nem jó üzlet
Még a kawánál megvolt az összes,de hálisten már nem kellenek
Petyám a környékbeli bontók telószámait összeirkáltad már
Készülj
Lesz madár aki megveszi, a honda nem romlik el úgyse. A Totalbike is megírta, még fékbetétet sem kell benne cserélni
Na itt is elkezdett kopninaz alusil rétegbúgy érzem
Hihetetlen mik vannak uramisten
jolvan. lámpának csak a búra része kell :)
Isten kegyelmezzen az utángyártott cuccoktól
Uram isten.
Hello.
ZX9-R 99 típushoz több tárcsa választható különböző tulajdonságokkal (a buborékkal jelölt sorban)

http://vekettoshop.hu/#page=11...

Képek és leírások ezekről:

http://vekettoshop.hu/#page=10...
Hát bogyeszkám, itt mindössze két variációt tudok elképzelni

1. A nézőtérről valaki távcsöves puskával titánköpenyes skúlóval átlőtte a motorblokkot.
2. ez egy suzuki, 10-es köntösbe bujtatva
vegyék csak a sok suzukit hogy legyen neked donor.......uj gyomor már megint esedékes