Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze én is tudok olcsóban,,, csak oda értelmes magyar ember nem költözik.... Egy átlag színvonalat figyelembe véve írtam azt amit!
Hát azért attól függ hol. Házat mondjuk nem építettem még, de 10 misiért vidéken "kacsalábon forgót" kapsz. A budai oldalon persze telket sem.
a környéken aki szocpolra épittet válalkozóval,annak kéne a ház,fulosan,berendezve,fütés butos stb,és még a pénzből is kéne nekik
Killer fiam ha okos vagy 10ből lesz 30 de még fiatal vagy na meg huhukis
Egy nagy átbaszás az egész. Szülj 3 gyereket. adnak 10 milcsit új házra. No abbol kurvára nem veszel új házat építeni max egy csirkeólat lehet abból. Jah és 110 m2. Azt utána miből tartod fent??? Jah adnak hitelt. De jó lesz, a bankoknak legalább is. Ki jár jól ? A gazdag. Van neki 15 milcsije kap 10 et. 25 ből felhúz egy új házat azt csinál három gyereket.
uj házra vagy uj épitésre adják..........ugyhogy most elég sokan épitőválalkozók lesznek........
Aszt hiszik a nigrók, hogy eljött a kánaán ideje
Azért ezt úgy csűrik-csavarják, hogy a testvírök ne tudjanak felvenni belőlle
Alapfeltétel a munkahely tehát ccigányság kizárva
20mikulásból ki fizetem a 10-et
ahhoz hitelképesnek kell ám lenni
még 1 és jöhet a 10+10 guriga
akkó le kéne fixáni
Látogassuk meg gyerünk
Lengyusszal beszéltem van valami friss főzete
Hehe. Csörgős dob fasza
Most akkó arra válaszójá lesz-é valami vagy haggyuk a picsába
Sok minden zenélős kütyüt
Na apukák mit kaptak a kölykök most kiderül mivel szerettek játszani
Boldog karácsonyt mindenkinek
Karit? Én legfeljebb a honda karcsiról hallottam bár még alig ismerem
boldog karit emberek
Én is kívánok mindenkinek bódog karácsonyt Bogyesznak meg még vagy hat aprótalpút....
Mixikém te vagy a főszervező mogyá valamit me úgy köll alakítanom a két ünnep közit