mondhatni hogy izmos. + mindenki most rohamozza meg a várost autóval km-es sorok állnak este 5 kor a bevezetőkön. csak azt ne mondják hogy mindenki gyóccert vesz.
Az hagyján, de még azt se tudjuk melyik évjáratra jó. Faxom se fog telefonálgatni, ha még a portékáról sem tud pontos információt írni, az árról ne is beszéljünk. Nem értem, miért titok? Ha valamit el akarok adni és tartom valamennyire, akkor leírom, akinek meg nem tetszik alkudni fog, vagy fel se hívja.
Én maradok az eredeti felállásnál. Akit érdekel keressen fel, ha ezt valaki nem teszi meg valószínűleg nem is érdekli annyira hogy megvegye.
Köszönöm a választ és Jó motorozást!
csak itt keleten állt meg ez a szötyi a levegőben már 2 hete angliában élek pedig ki sem tettem a lábam a megyéből köd köd és köd és szitálás és köd ......................
mert mire felhívták elkelt a rendszer. de a háromcsavaros titán akra azért meglett. ha leesik a hó akkor meg csak össze rakatom rendszert
hol a kupec? ő szokott így kekeckedni másokkal.
csak szívtam a véred
tolj ide egy árat hogy mennyiért szeretnéd eladni a népeknek a cuccod, mert felrakhatod ide 100x ha nem tudják mi kincset kell leszurkolni érte. kép és ár oszt csókolom. eccerűbb mint leírni hogy keress meg bátran......... vagy veszed a kritikát vagy -mint ahogy killer írja többször- be leszel te is szopva és nem írsz ide.
de e debreceni rizla is így készült