Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről beszélek
de e debreceni rizla is így készült
a gyári hoz képest vérlázító amúgy a hangja, + hang alapján jobban is mögy
röhögsz mi? de a cimborám -gixer - tényleg a lidiben vásárolt chips zacskóját adta annó kisújon bolgovicsnak színkódnak
forgatta is a csákó? mi ez?
karesz
Lay`s chips kék
nos ki tudja a kék szín színkódját?
akinek fel lett szerelve az is imádja.
lehet KAMU
Évjárat: 2009. Műszaki: 2007
Na jó, hát aki a lábtartóhoz csavarozza a kipufogót mindenféle csillapítás nélkül, az ne csodálkozzon Egyébként rohadtul bejön ez a fajta dob
ÓÓÓÓ ha lenne rá pénzem http://www.kepesmotor.hu/kawas... ,De van 9-esem
Azé` mer kitoltad a ház elé, attól az még nem motorozás
mondhatni hogy izmos. + mindenki most rohamozza meg a várost autóval km-es sorok állnak este 5 kor a bevezetőkön. csak azt ne mondják hogy mindenki gyóccert vesz.
Mert Ezt már próbáltam. Állandóan 2 fokozatban akartam menni vele. Hallgatni ahogy ropog a lábad alatt.
Állat ...ti köd van felétek.
ebbe a rohadt ganyé időbe?
de azé tökös vagy ,,,én ilyenkor má csak bicaj,,vagy még az se mee hideg van,,,
má csak a garázsba nézegetem..
Ki motorozott ma?
Az hagyján, de még azt se tudjuk melyik évjáratra jó. Faxom se fog telefonálgatni, ha még a portékáról sem tud pontos információt írni, az árról ne is beszéljünk. Nem értem, miért titok? Ha valamit el akarok adni és tartom valamennyire, akkor leírom, akinek meg nem tetszik alkudni fog, vagy fel se hívja.
Még az elbaxott alapjárati rendszert is helyre kellett szedni -ki tölteni az elkopott részeket- hogy feléledjen a rákot szóró átok.
Én maradok az eredeti felállásnál. Akit érdekel keressen fel, ha ezt valaki nem teszi meg valószínűleg nem is érdekli annyira hogy megvegye.
Köszönöm a választ és Jó motorozást!
csak itt keleten állt meg ez a szötyi a levegőben már 2 hete angliában élek pedig ki sem tettem a lábam a megyéből köd köd és köd és szitálás és köd ......................
mert mire felhívták elkelt a rendszer. de a háromcsavaros titán akra azért meglett. ha leesik a hó akkor meg csak össze rakatom rendszert

hol a kupec? ő szokott így kekeckedni másokkal.

csak szívtam a véred

tolj ide egy árat hogy mennyiért szeretnéd eladni a népeknek a cuccod, mert felrakhatod ide 100x ha nem tudják mi kincset kell leszurkolni érte. kép és ár oszt csókolom. eccerűbb mint leírni hogy keress meg bátran......... vagy veszed a kritikát vagy -mint ahogy killer írja többször- be leszel te is szopva és nem írsz ide.
Akkor nem is értem miért nem vetted meg azt...