nem láttam még. egy kis fehér nem ártott volna bele, dobna az esztétikán. a dob elkeserítő valami ilyet szeretnék rá, de valamiért nekem szokatlanul áll / mutat a motoron, de kinek hogy, nekem furcsa. vagy a matricázás és festés nem adja úgy ki hogy mutatós legyen.
ez nem fikázás félre lehet érteni csak nekem ezen a motoron nem mutat. szal nem félre érteni
Ostoba barmok ezek. Rendeltem kijelzővédőt üveget telefonra, ma jött meg, full rossz a méret. Mondjuk nem ezt a márkát akartam, de nem tudom hogy sikerült, ez lett. Már el is panaszoltam bajomat neki, kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Ennyire nem bírnak odafigyelni...
akkor valszeg nem ugyan azt az eladót találtad meg
küldj képet neki a fejidomról hogy "ide köll" reklamálj, és ajánld fel neki hogy vissza küldöd az ő költségére , küldjön másikat, ne hagyd magad.
a berettyói zx9 haverod ducati monster-re cseréli/né a kawát ha eddig nem szerelt /költött sokat akkor majd ezután fog egy full pull S akárhanyas talán utolérné teljesítményben de tartósságban és szervízben kizártnak tartom
az adorján racsing service előtt is jól mutat a duki, de mennyit szerelik.
Az lehet, de hogy az általad készített fotó és a kép amit utólag tettél be, azon a két plexi köszönőviszonyban sincs egymással, az ziher. És most nem a bubi méretére gondolok. Nézd meg a felfogatásnál, illetve az elején, a forma egyáltalán nem stimmel. Bebasztak egy képet a sárgák, jó lesz az a parasztnak címszóval, mindegy mi van rajta.
olyat én is kértem a debreceni sráctól, de csak ezt adja a vágott szemű, nagy bubist csak tényleg a nagy gyártók ajánlanak. a mikulásról lemaradtál, kérd a jézuskától a karácsonyfa alá hátha megérkezik.
nekem van egy F.F. Fabri zöld nagy bubis plexim, egy zöld verdára szeretném felrakni ecceeeeeeee
nem drága nagyon drága. egy 80-120 e ft fizu mellett egy 2-3 mellé nyúlás még beleférhet, és amennyiért vetted annyiért el is tudod adni. de mikor 24-36 forint egy márkásabb plexi amit csak képről látsz ugyanúgy , akkor el visz a csábítás. ha meg nem jön össze egy márkás plexi mert ............ akkor töredék áron is csak naon nehezen tudod eladni, így marad a kínai plekók közötti útkeresés.
Ez nem is a tiedre való szerintem, nézd meg az elejét, teljesen másképp néz ki, emiatt valószínűleg az egész tök más. Ezért utálok kínából meg ilyen nevenincs szarokat rendelni. Vesz az ember egy MRA-t, vagy egy Puigot, F.fabrit, lehet hogy drága, de az legalább olyan is. Kínai szarok
ez nem fikázás
Normál állapotú
Szeki! Nem ismered?
küldj képet neki a fejidomról hogy "ide köll" reklamálj, és ajánld fel neki hogy vissza küldöd az ő költségére , küldjön másikat, ne hagyd magad.
az adorján racsing service előtt is jól mutat a duki, de mennyit szerelik.
nekem van egy F.F. Fabri zöld nagy bubis plexim, egy zöld verdára szeretném felrakni ecceeeeeeee