Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jimmy L -ék 2 x rendeltek zx6R -re bubis plexit, mind a 2x zx12R -ét kapták meg. írták hogy nem jó de vissza sem kellett küldeni. harmadjára tudtak jót rendelni
Én ilyet rendeltem a képen ilyen volt..
gondolom, hogy sötétített
Mi a bajod vele ?
Sziasztok. Eladó a plexi ha valakit érdekell zsír új.. Nem ilyet rendeltem de ez jött... 6 ezer ft-ért eladó
Én már 2 kor kidobtam a kaját.
mé nem alszol? mit hozott a mikullancs? gyorsitót?
1.
Szeki mail !
Valakinek? alap,enyhén sötétített,élvédő gumival!ez volt a motoron,,csak jön a bubis
Vakahogy így kell kinéznie Élvédő is fent
Szeki
Ilyen zenét minden művelt ember ismer
Gyanús vagy Betanultad a szöveget
Odabasz
Csak a Robi csak a Robi csak Ő a király...
Full extrás a kocsi, az öltönyödben money mégsem vagy te gizda csillog a gyémánt rolex óóóraaa... táká táká tám villog az arany óóóóraaaa
ha lenne végre faszbukkod,és titokban nem az Erikáét nézegetnéd,akkor láthatnád ezt a képet a Faziról
Honnan van ez a képed átkozott
A forradásra a fején mindíg azt hazudja, hogy a sziklárol ugrott le aszt sekély volt a víz
ott már a Fazi is közbe szólna
a teli szakállassalnem biztos hogy hazafelé viszik
Valyon melyik fizimiskájában lehetett
A teliszakálasban vagy az ördögszarvas frizurában
vén csocseszek vagytok már mind a ketten ilyen védett korban,már egy bárban kéne ülnötök minden este és sörözgetni.....a motorok árán meg 20 éves ribiket és egy tasak viagrát venni bocsánat,a 20 éves ribik már tul vének hozzátok na most jön a nyalizás imádom a videóid igaz sok benne a tulaj baszogatás,elvégre javitani viszik hozzád,nem bemutatóra de jól csinálod amit csinálsz .........amugy meg javaslok keresd meg a Kupecet,mert az este ugy berugot a kis benzin pénzből,hogy arra sem emlékszik,hogy arcal,vagy seggel rakták be a taxiba na pacsi mester
Azt a kéket muti majd meg!