vagy 8-9-éve elmentem megnézni egy 750-es gsx.rt Nyirbátorba....futóval és söfőrel,ha már ottvoltam meg is vettem,de a futó csak Fehérgyarmatig volt használatban......ott márvissza kelett vinni,rajtam egy farmer,meg egy melegitő felső.........tél......-12.fok drága Bála barátom adott egy pár jukas kesztyüt,de haza zörgettem 13Km-ert........bár nem tudtam eldönteni hogy huzzam neki,mert akkor mégjobban fázott mindenem,ha meg pöcsöltem,akkor sokának tünt az ut hazafele.....lényeg hogy hazaérvén,órákig öleltem a cserépkályhát
Akkora ködbe nem voltál mint én mikor bogyesztól mentem haza tavaly. Ott akkora cidri volt hogy azóta sem láttam olyat még kocsiból sem. Plexi fel sűrű vízköd veri be a pofádba.... szart, ismétlem szart sem látsz előtted de húzod a gázt mert soha nem érsz haza, és azon imádkozol hogy ne ess el mert ha lekerülsz akkor hót ziher hogy átmennek a testeden.....
Nah, hát ha a belsejét cseréled azt nem sokat jelent. Funkcióját tekintve meg főleg nincs változás.
Kevlár sisakokat 2-3 évente cseréljük. Üvegszálasokat pedig 6 évente.,.,,.,
a jó öreg ujságpapiros módszert el tanultam valakitől tavaly télen mikor az R1-et hoztamhaza,mondom a srácnak vegyen egy jó vastag ujságot......kérdezi minek? mondom majd Szeki elárulja
Nem volt szándékomban a lábán hozni! Megkocsikáztattuk a futót sehogy se jött össze lefogatni rendesen,,valami megsínylette volna lehet,,na akkor le a futóról,,irány haza,,,11 literrel hazajött,,,200 km..
Csepel-en vettem,,nem sokáig volt a srácnál,,anyagi gubanc,,,,ő Pécsről vette,,behozott motor.Első forg. helyezés 2015. 08.05.
nos ezt meg sem próbálnám, nekem volt egy légtechnikai szigetelőként használt kb 1 centis szivacsom amit méretre vágtam és be előre a kabát alá, abban és csak abban nem fázott a mellkasom minden másban igen csak lehet a párom elpakolta úgy mint a téli kesztyűm, nyáriban majd le fagyott
amúgy nekem eccerű shox alsóm van béléssel, felül cycle spirit dzseki béléssel, + ha meg lesz a szivacsom akkor együtt élvezhető a 10 fok feletti motorozás, 5 fok kicsit hűs , 80-90-el meg nem megyek.
a csizma alpinestars, szellőző cucc, de ilyenkor is max a orra hideg mert az kapja a hideg szelet. amúgy sport csizma létére hidegben sem fagy ki a lábam belőle, a régi túra csizmámba meg belefagyott a lábam
Szted hogy hoztam a motort nov -5 én? Félegyházáig napos szép idő,,onnét még 80 km,,,,lehuzták a rolót,,köd,,ködszitálás,,kb 30m látótávolság,,5-6 fok lehülés,,,,egy szál farmer,,motoros dzseki,,,kész,, soha többet.....
pár napja kipróbáltam a nappal napos este ködös szituációt motorral, 180 utazónál már kihűl a tested pedig felvettem magamra amit tudtam, de kevés volt. nappal 6 fok, este vissza tokajból belefutottam egy kis ködbe nyírtelek és bocskaikert között, minden ilyen merész embörnek mint én akkor, ajánlom az ablaktörlős kukó kivitelt.
Kevlár sisakokat 2-3 évente cseréljük. Üvegszálasokat pedig 6 évente.,.,,.,
Csepel-en vettem,,nem sokáig volt a srácnál,,anyagi gubanc,,,,ő Pécsről vette,,behozott motor.Első forg. helyezés 2015. 08.05.
nos ezt meg sem próbálnám, nekem volt egy légtechnikai szigetelőként használt kb 1 centis szivacsom amit méretre vágtam és be előre a kabát alá, abban és csak abban nem fázott a mellkasom minden másban igen csak lehet a párom elpakolta úgy mint a téli kesztyűm, nyáriban majd le fagyott
amúgy nekem eccerű shox alsóm van béléssel, felül cycle spirit dzseki béléssel, + ha meg lesz a szivacsom akkor együtt élvezhető a 10 fok feletti motorozás, 5 fok kicsit hűs , 80-90-el meg nem megyek.
a csizma alpinestars, szellőző cucc, de ilyenkor is max a orra hideg mert az kapja a hideg szelet. amúgy sport csizma létére hidegben sem fagy ki a lábam belőle, a régi túra csizmámba meg belefagyott a lábam