Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így meg ette?
Én meg használok. Me ennek a féktárcsának ugyan minsegy mert lóg....szóval had kopjon csak. Jövöre csere....
Azt látom, hogy fotózásban toppon vagy de részleteznéd Vagy ezt is ködben fotóztad
én ezért nem használok faxa szinter geci fékbetétet
vagy 8-9-éve elmentem megnézni egy 750-es gsx.rt Nyirbátorba....futóval és söfőrel,ha már ottvoltam meg is vettem,de a futó csak Fehérgyarmatig volt használatban......ott márvissza kelett vinni,rajtam egy farmer,meg egy melegitő felső.........tél......-12.fok drága Bála barátom adott egy pár jukas kesztyüt,de haza zörgettem 13Km-ert........bár nem tudtam eldönteni hogy huzzam neki,mert akkor mégjobban fázott mindenem,ha meg pöcsöltem,akkor sokának tünt az ut hazafele.....lényeg hogy hazaérvén,órákig öleltem a cserépkályhát
Én végig előztem a kocsikat. Bizonyára mindegyik vont le egy következtetést .....
Pontosan igy volt,,pleko fel,,víz a képembe,,,,vagy pleko folyamatosan töröl! volt olyan barom aki előzött,,és szemből is,,,, sok az isten barma,,,,,
a szemem begyulladt mire hazaértem vérbe forgott.......
Akkora ködbe nem voltál mint én mikor bogyesztól mentem haza tavaly. Ott akkora cidri volt hogy azóta sem láttam olyat még kocsiból sem. Plexi fel sűrű vízköd veri be a pofádba.... szart, ismétlem szart sem látsz előtted de húzod a gázt mert soha nem érsz haza, és azon imádkozol hogy ne ess el mert ha lekerülsz akkor hót ziher hogy átmennek a testeden.....
Nah, hát ha a belsejét cseréled azt nem sokat jelent. Funkcióját tekintve meg főleg nincs változás.
Kevlár sisakokat 2-3 évente cseréljük. Üvegszálasokat pedig 6 évente.,.,,.,
fasza
Nem, hiszen nekem nem tetszik!De neked kell hogy tetszennn úgy mint zsanett a szökökútnál, hogy azt mondd hogy már most szeretlek!
Offos vagy beszopott?
a jó öreg ujságpapiros módszert el tanultam valakitől tavaly télen mikor az R1-et hoztamhaza,mondom a srácnak vegyen egy jó vastag ujságot......kérdezi minek? mondom majd Szeki elárulja
nem sokáig hirdette mert már mentem is érte!max 2 hétig volt fent...használtautón.
Nem volt szándékomban a lábán hozni! Megkocsikáztattuk a futót sehogy se jött össze lefogatni rendesen,,valami megsínylette volna lehet,,na akkor le a futóról,,irány haza,,,11 literrel hazajött,,,200 km..
Csepel-en vettem,,nem sokáig volt a srácnál,,anyagi gubanc,,,,ő Pécsről vette,,behozott motor.Első forg. helyezés 2015. 08.05.
begépeltem a számod a telómba,de nem irta ki hogy hímí. úgy hogy kitörölt a telóm
na áruld el szépen honnan vetted a kékségedet, mert ilyet hirdetve nem láttam, a killeré meg kabán melegszik mazsolánál, ő meg kint a germánoknál
egy szál farmer,,motoros dzseki,,,kész,,

nos ezt meg sem próbálnám, nekem volt egy légtechnikai szigetelőként használt kb 1 centis szivacsom amit méretre vágtam és be előre a kabát alá, abban és csak abban nem fázott a mellkasom minden másban igen csak lehet a párom elpakolta úgy mint a téli kesztyűm, nyáriban majd le fagyott

amúgy nekem eccerű shox alsóm van béléssel, felül cycle spirit dzseki béléssel, + ha meg lesz a szivacsom akkor együtt élvezhető a 10 fok feletti motorozás, 5 fok kicsit hűs , 80-90-el meg nem megyek.
a csizma alpinestars, szellőző cucc, de ilyenkor is max a orra hideg mert az kapja a hideg szelet. amúgy sport csizma létére hidegben sem fagy ki a lábam belőle, a régi túra csizmámba meg belefagyott a lábam
Én ezt a sisakot használom es nagyon elégedett vagyok vele.Semmi pénzért nem adnék túl rajta pedig 2 éves már
Szted hogy hoztam a motort nov -5 én? Félegyházáig napos szép idő,,onnét még 80 km,,,,lehuzták a rolót,,köd,,ködszitálás,,kb 30m látótávolság,,5-6 fok lehülés,,,,egy szál farmer,,motoros dzseki,,,kész,, soha többet.....
össze szedem igen, látom van 2 eladó tükröd, meg ott figyel a telefonszámod is ami nekem nincs meg, felhívlak.
pár napja kipróbáltam a nappal napos este ködös szituációt motorral, 180 utazónál már kihűl a tested pedig felvettem magamra amit tudtam, de kevés volt. nappal 6 fok, este vissza tokajból belefutottam egy kis ködbe nyírtelek és bocskaikert között, minden ilyen merész embörnek mint én akkor, ajánlom az ablaktörlős kukó kivitelt.