nekem régi nolan-om van, most akarom elküldeni felújítani a belsejét.
ez a bukósisak csere bere nagyon költséges verseny. mindenki újat vesz, a minimálisat használt sisakok tömkelege meg fillérekért cserél gazdát mert rosszul választott a pali. régen vettem új kukót
árban ott van mint más gyártó terméke, kiemelkedően rosszat még nem sokan tudnak mondani, ide még nem tette be a lábát a kicsi kína. rugót én akkor cserélnék ha a gyári a cserehatáron van.
nekem pár napja a kuplung holtjátéka nőtt meg, kissé zavaros volt a váltás vele, mikor beállítottam a normál holtjátékra akkor meg üresbe nem lehetett tenni. végül meg lett a bűnös, a kis gumi porvédő fainul elrejtette a bovden véget, ami kampec lett
amit kértem netán elküldöd?
ez a bukósisak csere bere nagyon költséges verseny. mindenki újat vesz, a minimálisat használt sisakok tömkelege meg fillérekért cserél gazdát mert rosszul választott a pali. régen vettem új kukót
Szerelő megnézi a rugókat és a fém lamellákat is nem e kaptak azok is
nekem pár napja a kuplung holtjátéka nőtt meg, kissé zavaros volt a váltás vele, mikor beállítottam a normál holtjátékra akkor meg üresbe nem lehetett tenni. végül meg lett a bűnös, a kis gumi porvédő fainul elrejtette a bovden véget, ami kampec lett
ez így jóó?
Ezekről a kuplung rugókról és lamellákról tud valaki valami infót adni nekem?Jók vagy szarok.
Köszi
http://ebcbrakes.hu/motor-mode...
Videót tegyem?