Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lehet személyes átvételt megadni? a motorblokkok mind személyes átvétellel vannak meg hirdetve. egy cég sem szállít 40 kg felett az eu-ba csomagot, még a magyar posta sem.
Eladod vagy nem?
Irdd ki mennyi az ara es kesz!:)
Suketelsz itt dt500!:)
holnap teszek fel képet neked a féktárcsáimról amik vannak.hopp, most épp megtaláltam egy párat, van még 2 pár.canárynak is dobolnak a tányérok az első keréken.
Hát. Nem akarlak hitegetni. Máig eszembe sem jutott, hogy eladjam. Csak kompletten adnám az egészet. Tükröket használom. Ha mondasz rá egy jó árat viheted. Itt egy szar kép. Jobbos oldalidom egyik füle letört de felrakva csak annyi látszik, hogy az index nem passzentos. Ha érdekel vegyél fel msn-re. De előre szólok, hogy nem tudom baráti áron adni. Szóval jobb ha hagyjuk a faszba az egészet.
DDT érdekelne balos hasidom, balos tükör, esetleg teljes garn. műanyag.
Seducert-félére. 04-05 ZX-10R. No nem mint ha el akarnám adni. De biztos van az a pénz amiért odaadnám.
Mifele gepre ?
Ez egy idióta. Csak azért kérdeztem mert éppenséggel van egy fullos idomom a padláson.
kb. 1 hete raktam fel az első gumikról képeket. 6000 pénz körül.
Pedig akkor a legjobb,nincs annyi őrült,csak mi egy nap csuszi,vagy szabi,ennyi.
Az hétköznap volt munkaidőben , az nem ér .
Vágott slick jó féle. Ára?
Mátra buli volt, igencsak tempós haladással

Melyik első gumi legyen? Emilben küldesz nekem egy címet?
seducertt@hotmail.com
Van ott valami keco ahol lehet enni, inni ,bacni?:))
Na majd jovore:)
Az meg hun vót?

Küld ...
A legutóbbi kilences találkozón is csak ketten voltunk Vaderrel. A ringen jövőre az első kawa esten remélem ott lesz mindenki.

Jimmy küldjem a gumit?
Kisújszálás, böszörmény!
Minden ami nosztalgia
4 éves motor, 3 szezont futott, kb. 13,000km szervízkönyv, magyarországi, extrákkal, padlóár 1,3MFt. Garantáltan törésmentes, nem egykezekezésre használt, normális olajjal ment. Még a kipufogó sincs megégve. Az új ár közel harmada nem reális?! Igazad van olcsó.
Kawaszeki kollégának vannak jó bulizós helyei, hring kawa partik, össze beszélés kérdése. De a többség otthon punnyad, pedig már úgy mennék betonozni.
Valoban!
En kerek elnezest!:)
A csajokat lehagytad, remélem csak véletlen.
Sor az nalam is mindig van:)
Soros vagyok:)