Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem volt egy Ignisem melóhoz,az sem evett 7 alatt,klímával már 8-at.150-nél 16 liter!
Kis köbcentis benzines !
Nemvergödökahejesiráskorlátaiközötkorlátlanulleir
okmindent

sörre

Oké, köszi! De legyen rövid Ö. Csak a kedvemért!
Pipinek. YarisII vs Swift Ihttp://www.langlovagok.hu/html..." target="_blank">A romboló.

Egyébként nem eszik benzineshez képest sokat, de a mazdához képest egy rémálom. Autópályán ha van egy kis szembe-szél 10 litert mutat. Az átlag 7l tojással a lábad alatt.

Jövök egy sőrre
Tavol alljon tolem testver, hogy bele vau-vau abba, ami nem az en dolgom, de jimy_L volt az elso 00:11-kor.
Pipi tévedésben vagy. Te 10-ért szeretnéd, de nekem ennyiért (-2000 utánvét) nem éri meg eladni.
Nem lopott, van hozzá kábel, csak a kábel szar!
Ha fél áron nem jó a gép akkor nézzél olcsóbbat!
Mivel kettőnk közül én jártam a kurvaképzőbe (szeki tudja mi az) ne vitatkozzunk a sexről se!
első
már megint alusztok!?
A kialkudott ár /10000 huf/ postaköltségestől értendő, így szólt az alku. Még madzagot is kell hozzá szereznem, mert anyámnak nincs kártyaolvasója (Legközelebb lopjanak, hozzá azt is )

Egyébként az asszony miéé fekszik ott a kövön?
Na nem bánom add postára őt is, legalább megtudja mi az a sex Mert szerintem te becsapod
Hónap híllak
Várjá pipi AC/DC-t hallgatok olyan hangos remeg a műhely, nem hallom mit írtál.
Nyisd
jimy,pipi!itt már olyan hideg van hogy megfagyott a szó!ha reggel kiolvad,lesz olyan kiabálás! jó töltényből ánis kérek! nyissam az ablakot?
Privátban adj egy címet légy szíves és küldöm. Elutalod a pénzt előre, vagy 10+utánvét legyen?
Amúgy nem haragszom tényleg nem vagyok teljesen normális. Van egy jó motorom ami majdnem ZX9 és el akarom adni
A kép Monte-ben készült a kaszinó mögött
Jimy! ÁLLJ meg ÁLLj! most lett kész ajtóm ablakom, ennélkül már k.rva hideg van kint. Küld inkább GLS-el...
Fény postával küldöm a töltényeket, biztos jók kipróbáltam mindet.
Jólvan bogyesz, de legalább akkora léket vágjunk, hogy a 17 kg-os potykák kiférjenek rajta...
Meg kell egy kisebb lék is ahová bedugom a puskacsövet...

Jimy küldjél töltényt...
Nekem Sedu Én belealkudtam a postaköltséget, te erre azt válaszolotad az asszonyod, hozza személyesen. Mondom jól van legalább szemügyre veszem a friss arát
De pestről szó sem volt, ott csak az idióták laknak...
Én oda kb. 80 km-re lakok, látod így sem vagyok teljes ép...
Neked debrecennel mázlid van az onnan már messze esik.
Persze ez nem azt jelenti, hogy te ettől normális vagy...
Na lényeg a lényeg küld postán az utánvételen 10 000 ft legyen, ahogy beszéltük..
Pipi nem neked kellet a fényképezőgép? Valami pesti átvételről volt szó
lesz puska jimy
jólvan pipi jössz és meglátod!de tőlem peckázhatunk 24be! na ha van kedved és jössz,irj!adig az idő is hátha alakul!max vágunk léket fax!
Jó reggelt!
Pipi vigyé puskát ott akkora halak vannak, hogy le kell lőni, me ki nem fárasztod.
Bogyesz. Ha jövünk? Nem vagyok hatökör (asszem) de ha hívtál valakit nem bánom . Én éjszaka is horgásznék, ha a vendégházban alszok úgy nehéz, ha a barátodnak van vízparti telke nem? De javíts ki ha tévedek. Ja meg kell, hogy öljél? Jó kilátások...