Egyébként nem eszik benzineshez képest sokat, de a mazdához képest egy rémálom. Autópályán ha van egy kis szembe-szél 10 litert mutat. Az átlag 7l tojással a lábad alatt.
Pipi tévedésben vagy. Te 10-ért szeretnéd, de nekem ennyiért (-2000 utánvét) nem éri meg eladni.
Nem lopott, van hozzá kábel, csak a kábel szar!
Ha fél áron nem jó a gép akkor nézzél olcsóbbat!
Mivel kettőnk közül én jártam a kurvaképzőbe (szeki tudja mi az) ne vitatkozzunk a sexről se!
A kialkudott ár /10000 huf/ postaköltségestől értendő, így szólt az alku. Még madzagot is kell hozzá szereznem, mert anyámnak nincs kártyaolvasója (Legközelebb lopjanak, hozzá azt is )
Egyébként az asszony miéé fekszik ott a kövön?
Na nem bánom add postára őt is, legalább megtudja mi az a sex Mert szerintem te becsapod
Hónap híllak
Privátban adj egy címet légy szíves és küldöm. Elutalod a pénzt előre, vagy 10+utánvét legyen?
Amúgy nem haragszom tényleg nem vagyok teljesen normális. Van egy jó motorom ami majdnem ZX9 és el akarom adni
A kép Monte-ben készült a kaszinó mögött
Jólvan bogyesz, de legalább akkora léket vágjunk, hogy a 17 kg-os potykák kiférjenek rajta...
Meg kell egy kisebb lék is ahová bedugom a puskacsövet...
Nekem Sedu Én belealkudtam a postaköltséget, te erre azt válaszolotad az asszonyod, hozza személyesen. Mondom jól van legalább szemügyre veszem a friss arát
De pestről szó sem volt, ott csak az idióták laknak...
Én oda kb. 80 km-re lakok, látod így sem vagyok teljes ép...
Neked debrecennel mázlid van az onnan már messze esik.
Persze ez nem azt jelenti, hogy te ettől normális vagy...
Na lényeg a lényeg küld postán az utánvételen 10 000 ft legyen, ahogy beszéltük..
Bogyesz. Ha jövünk? Nem vagyok hatökör (asszem) de ha hívtál valakit nem bánom . Én éjszaka is horgásznék, ha a vendégházban alszok úgy nehéz, ha a barátodnak van vízparti telke nem? De javíts ki ha tévedek. Ja meg kell, hogy öljél? Jó kilátások...
Kis köbcentis benzines !