Nyilvanvalo. 40 evig (sot mar elotte is) felelemre epult a hatalom. 56 utan nehez elhinni, hogy lehet gyozni. Ez nagyon szepen latszott 2006-ban a tuntetesen is. Aki ott volt, tudja mire gondolok.... Ha mindenkiben kicsivel tobb batorsag lett volna es nem attol fel, hogy mi lesz hetfon a melohellyel, akkor...... akkor ma lenne melohelye!
Sajnos a 40 év alatt nem a butaságot nevelték beléjük, hanem a félelmet! Szerinted miért húzódtak vissza attól, hogy kicsinálják Gyugyu-t...
Félnek, 40 év alatt a munkásőrök stb sikeresen megfélemlítették őket.
csak gondold végig..
A legnagyobb baj a 40 ev alatt az emberek fejebe nevelt kenyszeres bizalmatlansaggal, ossze-nem tartassal, hiena szemlelettel van. Ha ez nem lenne, akkor MINDEN magyar ember kicsit maskepp viselkedne, legyen akar buszvezeto, vagy politikus. Amig falat epitunk, hogy ne lasson be a szomszed, amig elmegyunk a lerobbant autos mellett (mert felunk, hogy kirabol), amig nem adjuk at a helyet az idosebbnek a metron (amit jo essellyel az idosebb epitett nekunk), szoval amig sajat magunkat, baratainkat, csaladtagjainkat nem vesszuk emberszamba, addig nem varhatjuk, hogy minket emberszamba vegyenek. Nem is vesznek, se a politikusaink, se europa, se a ciganyok. En nem a felso tizezer zsidoit es nem csak a politikusainkat erzem hibasnak, hanem magunkat. Pl. zsidok mindenhol vannak (es mindenhol utaljak is oket) de azt mint itt, megsem tudjak megcsinalni sehol. Ez nem veletlen....
Szebben még én sem mondhattam volna ezt!
200% igazad van...
Csak az a nagy gáz, hogy minden "barom" azt hiszi, hogy most kivágjuk ezt a tetves tolvaj bandát akkor másnapra 2ft lesz a kenyér és minden happy. De ezek sacc 20 évet basztak rajtunk vissza.....
Sajnos sok mindennel van itt nagyon nagy baj!
De a legnagyobb baj az,hogy a nyilvánvaló problémák sem kerülnek megoldásra,mert valakiknek mindig érdeke a probléma megtartása!
MAGYARORSZÁG,mi így "szeretünk"!
Ezzel csak az a baj, hogy az emberek tobb mint fele 8 even at a baloldalra szavazott, ami MINDENT elkovetett azert, hogy ez igy legyen. Iskolarendszer szetb..., egeszegugy szetb..., csaladtamogatas szetb..., 3 gyerekes csaladmodell szetb... (azt hittek a 3 gyerek 4 kerek szlogen hulyeseg, holott nagyonis jo lett volna, ha minden magyar csaladnak telik 3 gyerekre es minden cigany csaladban CSAK 3 gyerek szuletik, de nem nem volt jo, mert Orban cigany.... ). Lopni, csalni, hazudni persze jo volt, nomeg a Moszkva teren gulyasagyuval varni a lump embereket baloldali szavazat remenyeben. A szavazotabor 1/3-a analfabeta! Ki van fordulva a szar a gatyabol, akik eddig baloztak azok most szelsojobboznak Kelet-Magyaroszagon, mondvan hogy sok a cigany. Kar, hogy a jobb oldal pont 10 eve errol ugat! Csak hat akkor meg nem ez szamitott, hanem, hogy legyen nagyobb plazmatevem mint a szomszednak. Azert nem szeretem a ciganyozast, mert az emberek fele aki anyazik rajuk az 10 evig ugy X-elt, hogy a szavazataval a ciganyokat tamogatta. Koszonhetoen az ostobasagnak es a tanulatlansagnak. Szerencsere azota meg ostobabbak es tanulatlanabbak lettunk, hiszen iskolarendszer szetb...
Bár nem vicces:
Megy a cigány az utcán azzal a tudattal, hogy félik az emberek, retteg tőle a többség. Ha megtetszik neki egy óvatlan telefonáló mobilja, nem jelent neki akadályt, hogy kicsavarja tulajdonosa kezéből. Ilyenkor még jól meg is fenyegeti (jobb esetben), vagy, hogy nyomatékot adjon vélt felsőbbrendűségének, megüti vétlen áldozatát.
Megy a cigány az utcán, és arra támad kedve, hogy a benne rejlő indulatot levezesse valakin. Megteheti - és meg is teszi. Egyszerűen agyonveri az első szembejövőt. Tizenéves kislányt, kismamát, vézna egyetemistát, de kedvelt prédája a nyugdíjas, lehetőleg néni a nyolcvan fölött. Hogy megkoronázza tettét, ilyenkor elveszi tőle az aprópénzt. Van olyan, hogy fel is darabolja. Megteheti.
Megy a cigány egyedül az utcán. A szembejövők pedig átmennek a másik oldalra, nem akarnak kést a veséjükbe, a májukba, kinek hiányzik ez.
Megy a cigány a hivatalba. Neki nem kell várakozni, ő egyszerűen bemegy a zárt ajtón, senki se meri megszólítani, elmagyarázni az együttélés és udvariasság legelemibb szabályait. Inkább hallgatnak az ajtón kívül és belül.
Megy a cigány a televízióba. Siránkozik, hogy őket nem szereti a rasszista többség, nekik nem jut munka, különben is a magyarok tehetnek az ő nyomorukról. Csak a nyakában annyi arany van, amennyi egy kétgyermekes magyar család 50 négyzetméteres lakásának éves fűtésdíja és villanyszámlája.
Megy a cigány az utcán, hiszen már az övé..."
Ma kicsit elaludtam, mert forgolódtam egész éjjel a hőségtől
Az asszony patáliát csinált a fűtés miatt, így muszály voltam idejekorán elindítani, pedig mondtam neki, hogy okt. 15 a fűtésszezon, de nem érdekelte.
Nemtudom mi a f@szt nyavajognak ezek símán 15 fok volt még a lakásban
Most meg húsz van, izzadok...
Bár lehet, hogy az átalakítása közben a gerincét távolították el
(Ők is mindig ezt szajkózták,hogy rohadnának meg mind!)
Ha Fecó megcsinálta amit akart,akkor nekünk is sikerülhet!
Félnek, 40 év alatt a munkásőrök stb sikeresen megfélemlítették őket.
csak gondold végig..
200% igazad van...
Csak az a nagy gáz, hogy minden "barom" azt hiszi, hogy most kivágjuk ezt a tetves tolvaj bandát akkor másnapra 2ft lesz a kenyér és minden happy. De ezek sacc 20 évet basztak rajtunk vissza.....
De a legnagyobb baj az,hogy a nyilvánvaló problémák sem kerülnek megoldásra,mert valakiknek mindig érdeke a probléma megtartása!
MAGYARORSZÁG,mi így "szeretünk"!
Megy a cigány az utcán azzal a tudattal, hogy félik az emberek, retteg tőle a többség. Ha megtetszik neki egy óvatlan telefonáló mobilja, nem jelent neki akadályt, hogy kicsavarja tulajdonosa kezéből. Ilyenkor még jól meg is fenyegeti (jobb esetben), vagy, hogy nyomatékot adjon vélt felsőbbrendűségének, megüti vétlen áldozatát.
Megy a cigány az utcán, és arra támad kedve, hogy a benne rejlő indulatot levezesse valakin. Megteheti - és meg is teszi. Egyszerűen agyonveri az első szembejövőt. Tizenéves kislányt, kismamát, vézna egyetemistát, de kedvelt prédája a nyugdíjas, lehetőleg néni a nyolcvan fölött. Hogy megkoronázza tettét, ilyenkor elveszi tőle az aprópénzt. Van olyan, hogy fel is darabolja. Megteheti.
Megy a cigány egyedül az utcán. A szembejövők pedig átmennek a másik oldalra, nem akarnak kést a veséjükbe, a májukba, kinek hiányzik ez.
Megy a cigány a hivatalba. Neki nem kell várakozni, ő egyszerűen bemegy a zárt ajtón, senki se meri megszólítani, elmagyarázni az együttélés és udvariasság legelemibb szabályait. Inkább hallgatnak az ajtón kívül és belül.
Megy a cigány a televízióba. Siránkozik, hogy őket nem szereti a rasszista többség, nekik nem jut munka, különben is a magyarok tehetnek az ő nyomorukról. Csak a nyakában annyi arany van, amennyi egy kétgyermekes magyar család 50 négyzetméteres lakásának éves fűtésdíja és villanyszámlája.
Megy a cigány az utcán, hiszen már az övé..."
és lehet,hogy van is benne valami...
Ma kicsit elaludtam, mert forgolódtam egész éjjel a hőségtől
Az asszony patáliát csinált a fűtés miatt, így muszály voltam idejekorán elindítani, pedig mondtam neki, hogy okt. 15 a fűtésszezon, de nem érdekelte.
Nemtudom mi a f@szt nyavajognak ezek símán 15 fok volt még a lakásban
Most meg húsz van, izzadok...
vége az angol chartelnak
reggelre magyarban vagyok,viszem szervizelni a verdát