Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pipinek vagy nekünk?
Este hat után, hol lehet ott halat venni?
nembaj jimy! ha iszok valami alkoholosat énsem birok megülni a seggemen,erről kérdezd meg sedut ugyhogy elmegyünk csajoz....öööö csavarogni!pipi hadélje ki magát!
Jövőre tehetnénk egy Man szigeti túrát. Amikor a verseny van.
Én nem horgászom, kell egy kibic is
jaja a szamost a románok,a tiszát az ukránok nullázák!de nemtesz senki semmit,sőt a fehérgyarmati szenyviz tisztitó a turba ömlik!gondolom menyire tisztithat ha uszik a szar a papiral a vizen! lassan kiirtanak mindent!őket kéne
igaz hogy holtág, de lassan csordogál. főleg mikor a töklevelek megjönnek, az nullázza a napodat. mi a vasúti hídnál kárászoztunk,pontyoztunk,a tyukodi konzervgyár anno helyre rakta a halállományt, nullázta!
és meg szabaditjuk minden testszőrzetétől fákjával maszirozáshoz ezis jár!
jóóóó nagyonjóó de előtte ráaggatunk mindent amit hoz magával
Kötél a lábra, és át húzzuk a csónak alatt, de a parton
OK Korbács, baseball ütő?
ok pipi! jimy mitszólnál ha miis megmasziroznánk a pipit
Így maszírozanak
Apróhalas halászlé, karácsonyra megeszem...
Idén még nem is ettem, nem is főztem, igazából egy jó pörköltel több mindent elérnek nálam.
Majd sört, bort, főzni való húsokat én is viszek, leszünk ott egy páran, senki nem várja el, hogy te állj mindent...
Részleteket indulás előtt megbeszéljük...
Pénteken, kisebb/20-as/ társaságnak, csülökpörköltet főzők
Lesz mit szétkenni a p@fánkon...
Na léptem, megyek maszíroztatni a hátam, 19:30-ra vagyok beírva...
ezt nemrég hoztuk össze!de ha gondolod csiná lhatunk pörit is!
a sátor azért volt mert közelebb voltunk az akasztáshoz(nem magunkat) a kisház a part előtt van holnam megcsináljuk hogy onnen peckázunk csak a nádat,sást kell lekaszabolni!a pecóban van ágy,tv bor,sör pálesz!
a peckák azért állnak ugy mert északain voltunk és igy a hordalék nekakad a zsinegbe
Az a kisház gondolom a stéghez tartozik, akkor minek a sátor?
Király
De nagyon csálén állnak a botok a stégen, mintha agyon akarnátok szúrni vele a halat nem pedig kifogni...
Én viszek rod-pod-ot
pipi itt tudunk főzni,horgászni,stb....
kawaszeki ettől a hejtől nem messze van a hid!de ott mostanába csak a vámosok csücsülnek!
10 Ft-ig jók vagyunk! Tudod nem szoktam mellé beszélni kell természetesen!
Köszönöm Szeki! Ma megyek böszibe, visszahozom a pumpádat.
Jah azóta szívószállal nyomja ahogy azt a nagy Ford Fairlane mondta
Remélem Kawaseki némileg azóta módosultak az étkezési szokásaid...