nembaj jimy! ha iszok valami alkoholosat énsem birok megülni a seggemen,erről kérdezd meg sedut ugyhogy elmegyünk csajoz....öööö csavarogni!pipi hadélje ki magát!
jaja a szamost a románok,a tiszát az ukránok nullázák!de nemtesz senki semmit,sőt a fehérgyarmati szenyviz tisztitó a turba ömlik!gondolom menyire tisztithat ha uszik a szar a papiral a vizen! lassan kiirtanak mindent!őket kéne
igaz hogy holtág, de lassan csordogál. főleg mikor a töklevelek megjönnek, az nullázza a napodat. mi a vasúti hídnál kárászoztunk,pontyoztunk,a tyukodi konzervgyár anno helyre rakta a halállományt, nullázta!
Apróhalas halászlé, karácsonyra megeszem...
Idén még nem is ettem, nem is főztem, igazából egy jó pörköltel több mindent elérnek nálam.
Majd sört, bort, főzni való húsokat én is viszek, leszünk ott egy páran, senki nem várja el, hogy te állj mindent...
Részleteket indulás előtt megbeszéljük...
Pénteken, kisebb/20-as/ társaságnak, csülökpörköltet főzők
Lesz mit szétkenni a p@fánkon...
Na léptem, megyek maszíroztatni a hátam, 19:30-ra vagyok beírva...
a sátor azért volt mert közelebb voltunk az akasztáshoz(nem magunkat) a kisház a part előtt van holnam megcsináljuk hogy onnen peckázunk csak a nádat,sást kell lekaszabolni!a pecóban van ágy,tv bor,sör pálesz!
Idén még nem is ettem, nem is főztem, igazából egy jó pörköltel több mindent elérnek nálam.
Majd sört, bort, főzni való húsokat én is viszek, leszünk ott egy páran, senki nem várja el, hogy te állj mindent...
Részleteket indulás előtt megbeszéljük...
Pénteken, kisebb/20-as/ társaságnak, csülökpörköltet főzők
Lesz mit szétkenni a p@fánkon...
Na léptem, megyek maszíroztatni a hátam, 19:30-ra vagyok beírva...
De nagyon csálén állnak a botok a stégen, mintha agyon akarnátok szúrni vele a halat nem pedig kifogni...
Én viszek rod-pod-ot