én ugytudom hogy az szemcsésen haggya a felületet!a cromo meg nem karcol!a gyári festés alatt nekem volt lila meg kék alapozó ami nemnagyon vágyot lefelé de asztán tükör sima felületet kaptam!paszta, polirkorong, némi idő, festék, lakkha gondolod téleg megcsináljuk sedunál részemről ingyen!
sedu mikor én csináltam a cromofág volt a lóvé mert kellet vagy3üveg!de jimy éjszakai pánznyomtatójának ez nemhiszem hogy gond lenne!polir cuccot viszek ingyen
lehet róla szó csak valami korrekt árat mondj! a bünti alól nemhiszem hogy kitudok bujni,bár meglátjuk! én utöm vágom a gixxert tudod teis de kormány csapágyon kivül még semit nem cseréltem!igaz a segéd váz acél de enyi!
Meg tudjuk oldani. A munkadíj az lesz, hogy bogyót leszoktatod a cigiről
Nem a polírozás és a festés a tétel, hanem az előkészítés.
2 napja is festettem, egy kis vintage.
először egyengesd ki, sztán meg kell köszörültetni.javítható és nem kell eldobnod.sokan idegenkednek tőle, ők vesznek új tárcsát.nekem sok ismerősöm fut köszörült tárcsával, egy komolyabb pályanapon is megtudod égetni a tárcsádat, és akkor mi van, eldobod! canárynak is mondtam, csak hát ő meg svédben van.
az irányjelző projekt nem állt le, csak belekavarodtam némi 10-es alkatrészbe, és most van az hogy találd meg amit legelőször elraktál cimü keresés.kynoptor burkesze megvan de a ház az kalandban van újra. a cimbim vett egy keccót aminek kilátni a falán ablak ajtó nélkül, és most kellene segíteni neki mert beleakar bujni a tél előtt. és megjött a lekompresszorozás időszaka is. na meg a tehetőseknél is megborult néhány fa, vissza spanifereztük és kicölöpöltük nehogy az újjabb szélvihar elvigye.
Latom van par horgasz a ZX9 -ben.
Csatlakoznek en is:)
Ez a vintage, nem gutentage- ból ered? Valami bécsi napot jelenthet...
Nem a polírozás és a festés a tétel, hanem az előkészítés.
2 napja is festettem, egy kis vintage.
Tank és faridom nem volt benne az árban...
az irányjelző projekt nem állt le, csak belekavarodtam némi 10-es alkatrészbe, és most van az hogy találd meg amit legelőször elraktál cimü keresés.kynoptor burkesze megvan de a ház az kalandban van újra. a cimbim vett egy keccót aminek kilátni a falán ablak ajtó nélkül, és most kellene segíteni neki mert beleakar bujni a tél előtt. és megjött a lekompresszorozás időszaka is. na meg a tehetőseknél is megborult néhány fa, vissza spanifereztük és kicölöpöltük nehogy az újjabb szélvihar elvigye.