Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sedu jó vicceid vannak, mi közöm Budához? Max Budaházihoz
a legnagyobb állat a házisárkány!
a ló erő is állatbú van.
De csak bárányt szabad belőle venni,különben baj lesz!
sorozat
jó akkó soroza gyártom.
Van hát!
Egyszerre adták ki az 54000 forintossal!
Van 20000-s címletű euro?
válasz jó,küldöm a sört! nyizsd az ablakot!
gyomor
jimy! ha lettél volna kisscserkész akkor tudnád hogy ilyet nem kérdezünk! fej vagy gyomor?!
nincs mit szivesen! amugy leszbelőle valami?
Bogyó mond el... légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi légyszi
Pipi holnap Budán átveheted a fényképező gépet. Keress meg!
Köszönöm, felhívtam.
pipikém a képeket azért raktam fel hogy képbe legyél merre jösz!mivel csak 1 kulipintyóm van igy a vendégházban lesztek elszállásolva hacsak nemakarsz 1 nagyfaszu nővel aludni,velem!bulik nemlesznek mert ijestályt üres a vendégház de szervezek neked!ha othol hagyod a macskákat nézek neked valami üszőt azon nemuljon! de ha hozod a macsekokat akkor elkel hogy szökjünk de nem mondom meg hogy hová mert akkor megkell hogy öljelek!
hali sedu! nemvolt netem a vihar miatt idáig!06709411987 kerezsd Attilát,ablak ugyben hivatkoz rám nyugottan!
Felek en is, hogy a jobbik csak az ujraszervezodo baloldal legujabb huzasa...
csak ne a maszop szponzorálná őket......
Azt mondják a jobbikra kell szavazni azok majd kipucolják innen a felesleget
nincs befizetve a regadóm addig E rendszámmal nyomom 11hó 4-ig... utána majd jövőre befizetem a regadót oszt lesz magyar rendszámom