Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Szeki indexes csomagom?
Nyehehehe
Oh, milyen kis csinos Asszem korán reggel meg kell kenjem a nagymamót egy deákkal, mert a magyar postát ismerve ez villámgyorsan itt lesz Köcce
Na arra nagyon kiváncsi leszek, hogy kilencfan abból a piros izéből, hogy hajtogat majd kínai, főnök-bőrfotelt. Pisti?
én pedig csomagba barkácsoltam a két emelőt és az adaptereket és a posta már viszi is!
Ez az,csak keményen,leváltjuk itt az egész naplopó bagázst!
Beajánlottam a motorodat a Fotók témánál a Z 1000 galéria alatt.
Robi azt mondtad van egy barátod aki tud olcsó-jó műanyag ajtókat-ablakokat! Igencsak aktuális már!
Nem látjátok, hogy még mutogat is meg ördögfejet küldött.
Én moderálom ki a moderátort, ha nem teszi a dolgát...
Sportmotor? Ki ez a 9363? moderáljátok ki mára köszi
Csak vigyázz a sportmotor ki ne állítson neked egy beutalót a diliházba!
Király mára kibéreltem az oldalt a sportmotor nem enged éjfélig hozzászólást rajtam kívűl
Éjfélig akár folyamatossan beszélhetek magammal
Hogy vagy Pipi?
Kösz jól
Akkor majd még később írok neked valamit
Oké!
Na Bogyesz, ha közelebb érünk a dátumhoz beszélünk róla. Ha csak nem lessznek méteres havak és nem fagynak be a vizek, a lent megjelőlt időpont esélyes lehet.
Ezt a kenuzós képet nem értem. Csak nem gondolod, hogy október vége, november elején kenuzni akarok szál polóba ?
A bulizós kép sem tiszta, mert horgászni mennék, persze haltalan időkben, ha kerítesz nekem a "hegyére" valami helyi falusi kislányt nem utasítom vissza.
Jimy nem ismered a mondókát?
"Háromnapos kanverébnek hátúl van a farka, a Jimyért elől van és mégis le van Sz@rva. Hát élet élet de gyöngy élet ezaztán az élet, ha meg unod elöről, hát hátúlról keféled"
Na mentem horgászni, valaki itt már nagyon szeretné a kukacomat.
még 1 kiss kedv csinálló!
akkor jösz mikor neked jó én általában ithol vagyok kivéve mikor böriben állom a szálást a kaját viszont megkell fogni vagy lőni mert arra is van lehetőség,természetesen törvényes keretek között csak ide felé tankolj ha az olajkályhával jösz,olaj 200/liter!a csónakmotort ne cipeld mert a tegnap vettem 1 alkalmi áron 5,5 librást!most ingyes lesz szinte minden mert tudom hogy jövőre is elfogsz jönni! na akkor mindent behajtok!
te pipi? egy egész motorszrvizt pakoltál be?
Hopppááá valami dióverőt is látok.. indul a megélhetési bűnözés is?
Na tehát, 18-án horgászverseny, 24-én záróverseny a következő héthez azaz 30-30-01 mit szólnál? Egy napra nem megyek 300km oda és pont ugyanannyi visszafelé is. Nyilván motor kilőve, azon nem is nagyon férnek el a horgászcuccaim, a csühögővel mennék az fél nap + oda-vissza több mint 15 000 Ft-nyi üzemanyag.
Ezt a távolságot kizárólag egy egész hétvégéért, háziborért és koszt kvartélyért vállalnám
A képen az alapfelszerelés hétvégi horgászatra.
ijen távolságból már régen ittkéne hogy legyél pipi de szivesen várlak ha jössz!ez Tunyogmatolcs a cimbim kertye!akár északaira is jöhec sátor hőlégbefuvó szonyi ropi pipik is vannak!és halacskák is!na pápá pipi!
Na Bogyesz most van 18óra 25 , nemsoká indulok motorral, csak várom, hogy csendesedjen kicsit az eső... Mi ez? Panyala, vagy Panyola? Na mindegy mindjárt ott vagyok...
jaja pipi!ide lehet jönnöd,jönnötök amikor csak akarsz!potyesz is akad de most eu van!nemsoká indul a süllő jössz?