Király mára kibéreltem az oldalt a sportmotor nem enged éjfélig hozzászólást rajtam kívűl
Éjfélig akár folyamatossan beszélhetek magammal
Hogy vagy Pipi?
Kösz jól
Akkor majd még később írok neked valamit
Oké!
Na Bogyesz, ha közelebb érünk a dátumhoz beszélünk róla. Ha csak nem lessznek méteres havak és nem fagynak be a vizek, a lent megjelőlt időpont esélyes lehet.
Ezt a kenuzós képet nem értem. Csak nem gondolod, hogy október vége, november elején kenuzni akarok szál polóba ?
A bulizós kép sem tiszta, mert horgászni mennék, persze haltalan időkben, ha kerítesz nekem a "hegyére" valami helyi falusi kislányt nem utasítom vissza.
Jimy nem ismered a mondókát?
"Háromnapos kanverébnek hátúl van a farka, a Jimyért elől van és mégis le van Sz@rva. Hát élet élet de gyöngy élet ezaztán az élet, ha meg unod elöről, hát hátúlról keféled"
akkor jösz mikor neked jó én általában ithol vagyok kivéve mikor böriben állom a szálást a kaját viszont megkell fogni vagy lőni mert arra is van lehetőség,természetesen törvényes keretek között csak ide felé tankolj ha az olajkályhával jösz,olaj 200/liter!a csónakmotort ne cipeld mert a tegnap vettem 1 alkalmi áron 5,5 librást!most ingyes lesz szinte minden mert tudom hogy jövőre is elfogsz jönni! na akkor mindent behajtok!
Na tehát, 18-án horgászverseny, 24-én záróverseny a következő héthez azaz 30-30-01 mit szólnál? Egy napra nem megyek 300km oda és pont ugyanannyi visszafelé is. Nyilván motor kilőve, azon nem is nagyon férnek el a horgászcuccaim, a csühögővel mennék az fél nap + oda-vissza több mint 15 000 Ft-nyi üzemanyag.
Ezt a távolságot kizárólag egy egész hétvégéért, háziborért és koszt kvartélyért vállalnám
A képen az alapfelszerelés hétvégi horgászatra.
ijen távolságból már régen ittkéne hogy legyél pipi de szivesen várlak ha jössz!ez Tunyogmatolcs a cimbim kertye!akár északaira is jöhec sátor hőlégbefuvó szonyi ropi pipik is vannak!és halacskák is!na pápá pipi!
Na Bogyesz most van 18óra 25 , nemsoká indulok motorral, csak várom, hogy csendesedjen kicsit az eső... Mi ez? Panyala, vagy Panyola? Na mindegy mindjárt ott vagyok...
Szeki indexes csomagom?