egy gumis műhelyben azonnal megmondják, berakják a gépbe és a saját szemeddel megnézheted a problémát. én egy gumishoz járok az ilyet pénz nélkül is megnézi nekem pl. kormánycsapágy is lehetne a hiba, de én is a felnit nézném meg először, gumis műhelyt tudok ajánlani. csá
a féktárcsáé az, de a képen nincs meg a másik oldalról hogy néz ki, sztem még a régi 9-es felnije lehet, 98-03-nál távtartó van, a 94-97-nél a km/h kihajtás.
Igazából az a problémám vele, hogy 140-170km/h között vibrál az eleje függőleges irányban.Ez alatt és felett nincs ez a jelenség.Fékezéskor pedig ráz mint az állat.Arra gondoltam hátha tökös a felni és ki kellene cserélni.Vagy mi.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Ha a 98-99-es ZX6-osé egyezik vele,akkor olvass be a Nyíregyháza és környéke topicba,mert nemrégen tette be oda egy srác az eladó holmijait,cbrgábor néven.
Hát Bogyesz 10 perc múlva indulok Tősre csukázni, csak még csalihalam nincs. Kár, hogy neked nincs fénypostagéped, mert a nagyobbikat átküldhetted volna, azzal csaliznék...
Látom a méretarányt megodottátok egy másféléves kisember lábainak lefényképezésével...
Engem nem könnyű átb@aszni, minden praktikát ismerek... nem ma kezdtem a szakmát...
Na szal háttérben a víz ide lehet majd jönni pecázni ha jó látom ugye?