Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bogyesz két tizes amri, nem mondom, hogy rossz, na de azért pontyból más...
Na szal háttérben a víz ide lehet majd jönni pecázni ha jó látom ugye?

s4s? Így bajok lesznek
ahogy mondod
jóccakát
ő a cimbim meg a kisfia meg a halacskák!fotos én!
pipi,fogtál valamit a botodon kivül?
mivan veletek?
Szeki mikor tudjuk felpattintani a fogaskereket a motoromra? A benzinpumpát is vissza kellene valahogy juttatnom hozzád.

Mi van a buzogánnyal?
Hali!
Szeki, nem szekírozni akarlak, tudod még a címem, hogy hová küld az indexeket.
Köszi!
egy gumis műhelyben azonnal megmondják, berakják a gépbe és a saját szemeddel megnézheted a problémát. én egy gumishoz járok az ilyet pénz nélkül is megnézi nekem pl. kormánycsapágy is lehetne a hiba, de én is a felnit nézném meg először, gumis műhelyt tudok ajánlani. csá
a féktárcsáé az, de a képen nincs meg a másik oldalról hogy néz ki, sztem még a régi 9-es felnije lehet, 98-03-nál távtartó van, a 94-97-nél a km/h kihajtás.
Igazából az a problémám vele, hogy 140-170km/h között vibrál az eleje függőleges irányban.Ez alatt és felett nincs ez a jelenség.Fékezéskor pedig ráz mint az állat.Arra gondoltam hátha tökös a felni és ki kellene cserélni.Vagy mi.
A rögzítés osztóköre ugyanaz lehet?
a hatoson kisebb a tárcsa átmérő, 298mm, a régié meg 320-as és mechanikus a km/h meghajtás.
Kawaseki barátunk merre lehet ,tudja valaki?
Én úgy tudom,hogy az első felni száz éve ua.
Sajnos azt nem tudom, hogy egyeznek-e.A féktárcsa 310mm-s és hat dugós a nyereg.Nem tudom számít-e a mérete.De azért köszi az infót.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Ha a 98-99-es ZX6-osé egyezik vele,akkor olvass be a Nyíregyháza és környéke topicba,mert nemrégen tette be oda egy srác az eladó holmijait,cbrgábor néven.
Jó reggelt!
Megyek jetsky -ni. Végre esik...
Egyet értek donor társam
Még szerencse, hogy nekem gyári fekete a bányagépem.
Tudok hozzá adatkábelt adni, de nem megy be a nyílásba
Kártyaolvasóval használom.
Azt hittem megint hazavágtad a bordóit.
Jó reggelt mindenkinek!Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek 2001-s 9-hez első felnije.Féktárcsa nem kell hozzá.
akkor is csak ZŐŐŐŐŐD!
Hát Bogyesz 10 perc múlva indulok Tősre csukázni, csak még csalihalam nincs. Kár, hogy neked nincs fénypostagéped, mert a nagyobbikat átküldhetted volna, azzal csaliznék...

Látom a méretarányt megodottátok egy másféléves kisember lábainak lefényképezésével...
Engem nem könnyű átb@aszni, minden praktikát ismerek... nem ma kezdtem a szakmát...