S4s merre vagy? Remélem nem alszól? Akinek bordó kawája van minimum az első három hozzászólásban adott nap benne kell lenni. Ezzel is meg kell mutatni felsőbrendűségünket a többi, moslékzöld, és más egyéb színű pl. akár nem gyári fekete színű márkatársakkal szemben...
A bordó szín kötelez...
csá Sedu kell, de remélem az adatkábel megvan hozzá...
Ja a mocival azóta nem csináltam semmit jobboldalán csúszva vettem, a ringen már láttad festve, csak még matrica nincs rajta... A bal oldalát én rendeztem...
2500-be jöhet a cucc, holnap hívlak. Toyota Yaris lett az áldozat. 1,3-as, 2 éves, az új ár feléért. Ha belemegy a gáz akkor leszervizelve átírva gyakorlatilag annyiba lesz, mint amennyiért elment az M6.
Canáry a tiédet nehéz lesz überelni, azt úgy kukáztátok össze alkatrészenként... Asszem a tankot úgy kellett ráverni a vázra...
Te a Rudi telefonált, hajnalba menned kell angliába, van szabadságos korongod...
Én ma nyomtam 220 km-ert, csak sajnos megyek vissza melózni.
Canáry fasírtok kész vannak az útra?
A bordó szín kötelez...
Mert az éjfél utáni alkoholmámoros átbeszélgetések nem számítanak koránkelésnek.
A szabályokat én írom...
Ja a mocival azóta nem csináltam semmit jobboldalán csúszva vettem, a ringen már láttad festve, csak még matrica nincs rajta... A bal oldalát én rendeztem...
két személykocsi frontálisan,az egyikben 3kisgyerek.
EZ A HÉTVÉGE SEM MÚLIK EL SIMÁN
BAJBAN leszek a lánccserével nem tudom levenni a tankot
a kocsim meg már digit kártyás kötelező 45órás pihenőn vagyok
Te a Rudi telefonált, hajnalba menned kell angliába, van szabadságos korongod...
Én ma nyomtam 220 km-ert, csak sajnos megyek vissza melózni.
Canáry fasírtok kész vannak az útra?
Nem felejtettél el beszámolni valamiről?