Kanyarba nagyot csal az óra. Bár én nem nagyon nézegetem, örülök ha nem sokalok be...
Vader erről tudna mesélni, úgy elfékeztem magam, a ringen, hogy majdnem ajjaj lett. Azt hittem hogy a 250 kg-os gépet én is megfogom akkora távon mint a fele sulyú 636-ot. De kiderült, hogy mégsem...
Húúú 9363. Ha lenne némi közöd a horgászathoz, mint ahogy nincs, tudnád, hogy a hal büdös, nyálkás. Pfúj...
Akar a fene fogni. Fogni max jó kisüstit akarok a bor mellé...
A halak meg maradjanak a helyükön, ők sem bántottak engem...
Be van zsákolva. A kmórám a gyors balosban 35-40-et is csal úgy, hogy a GPS így is sokkal jobb. Csak azért raktam fel mert unom már a sok hülyeséget halgatni. A múltkor odajött egy figura akinek elesett a haverja és így kezdődött a története: "Éppen 150-el vettük a célrarát..." A történethez hozzátartozik a 2:30-as köridő és a Z750-es motorkerékpár. Nekem 115-öt mutat jó esteben az órám a célrarában. A valóságban jó ha 90-el megyek.
Vazze úgy elraktam szerintem még én sem találnám meg. Amúgy meg pont azért nem akarom eladni mert nem kapok érte annyit mint amennyit veszít a motor az értékéből emiatt. Ha ne adj Isten fossá töröm a motort akkor persze mehet de amíg van mire felrakni addig inkább megtartom.
Én nem hozom haza a halat. Én nem szeretem... Sőt még azt sem aki szereti...
Elméletileg hónap végén megyek Bogyezhez,(legalábbis, most még úgy néz ki) ha kiengedik az előzetesből Kuncsorogd be te is magad Lesz mit tanulnod tőllem, majd megosztok veled néhány tuti praktikát...
Jaaaaa. Ez a grandemotos gép? Akkor jó. Azt hittem 600 000-et kért az idomért. Arról meg annyit, hogy eleve ez egy ritka motor és mint tudjuk a korral előrehaldva a bolti idomárak nem csökkenek hanem nőnek. (A 8 éves Thundercatomra 155e volt egy fejidom). Ehhez a mocihoz 4db blokkot tudnék most rögtön venni ocsóér de teljes idomzatot.... További speciális tényező, hogy a motor idomzata kb.30db áll. (A K4 750-é állt vagy 7-ből). No mindegy azért remélem sikerül szerezned.
Bazzz reggel van, de most esett le Pipi hogy mit írsz! Mi a fenének hogászol, ha a macskákat táppal eteted és nem hallal?
Az enyém keményen tolta be a halat egy jókora peca után....
Valamikor én is beszállnék egy jó pecába, ha megtűrtök egy balekot magatok mellett :)))
Csak Bogyeszt kérjük ki a sittről...
Lehet azért 4 év letöltendőt kapunk, ha csak vele mutatkozünk... A bukó végig rajtam lesz...
Tényleg büdös és szar az íze is :)
Vader erről tudna mesélni, úgy elfékeztem magam, a ringen, hogy majdnem ajjaj lett. Azt hittem hogy a 250 kg-os gépet én is megfogom akkora távon mint a fele sulyú 636-ot. De kiderült, hogy mégsem...
Akar a fene fogni. Fogni max jó kisüstit akarok a bor mellé...
A halak meg maradjanak a helyükön, ők sem bántottak engem...
Dunába vizet nem viszünk...
Ja a gpeses videodhoz írtam. Végül is az a lényege van egy ugyanilyen vistám. Mértük. Símán csal 10 km/h
Elméletileg hónap végén megyek Bogyezhez,(legalábbis, most még úgy néz ki) ha kiengedik az előzetesből Kuncsorogd be te is magad Lesz mit tanulnod tőllem, majd megosztok veled néhány tuti praktikát...
Az enyém keményen tolta be a halat egy jókora peca után....
Valamikor én is beszállnék egy jó pecába, ha megtűrtök egy balekot magatok mellett :)))
Csak csóri kikötött muteroméknál, mert alergiás vagyok a szőrére.
Sok pénz eggy kis cirógatásért...