még most értem ráa nagy COD-ozásban és a napszámos is most végzett ugyhogy most ülök paripára,de hozzád menni már késő...holnap meg másfelé lesz utam,de igérem elmegyek hozzád ........de hova is?
te,Kupec én tisztelem a korodat meg a reggel recsegő csontjaid hangját is de ha találkozunk,egy gyomrost beviszek csak ugy barátilag.......vicből,mert nekem az poén
Hát igen. Az egy dolog mit tudsz papíron meg mit tudsz gyakorlatba.
Én is ismerek olyan autószerelőt aki olajcserére hordja a saját kocsiját. A felniket meg a haverja rakja fel neki....
Ismerek olyan villanyszerelőt is akinek az anyja hívott egy másik villanyszerelőt hogy egy csillárt kössön be a szobába. (Anyja és fia egy házban élnek) A megkért villanyszerelő kérdezte is, hogy miért is hívták őt hisz a fiú is megtudja ezt csinálni ez a szakmája. Az anyuka annyit válaszolt jobb az ha maga csinálja.
Mased1 nem baszogatunk. Nem kell felszívni magad. Sőt bizonygatni sem kell édesanyádnak a szaktudásodat.
Bogyó! Most nem megyek arra. Ha nem haragszol.
Sőt voltam én már ott eleget, lassan neked kéne jönni ide!
Az a kerdes mitt nevezunk gyarinak pl a te motorodon a hatso labzarto nem gyari plusz erdekes a szinne is bar az lehwt csak a fenKepezo miat van! A masik hogy en karosszeria lakatos vagyok de nem hiszem hogy orulnel ha en lakatolnam a kocsidat ne ved a szivedre csak unatkozok
Lesz ott egy picsa egy narancssárga volkszvágen mellett. A fehován osztogatta a szórólapokat. Pip papa üdvözli. Megfogjátok ismerni Annál formásabb segget nem igen láttatok még
Ha motorszerelő voltál ha nem csimbiék miatt ne aggódj
Azok tudnak találni hibát a vasadon Ők az a fajta brigád amelyik a kákán is csomót keres
Természetes fénynél rendes ződ.
Én is ismerek olyan autószerelőt aki olajcserére hordja a saját kocsiját. A felniket meg a haverja rakja fel neki....
Ismerek olyan villanyszerelőt is akinek az anyja hívott egy másik villanyszerelőt hogy egy csillárt kössön be a szobába. (Anyja és fia egy házban élnek) A megkért villanyszerelő kérdezte is, hogy miért is hívták őt hisz a fiú is megtudja ezt csinálni ez a szakmája. Az anyuka annyit válaszolt jobb az ha maga csinálja.
Mased1 nem baszogatunk. Nem kell felszívni magad. Sőt bizonygatni sem kell édesanyádnak a szaktudásodat.
Bogyó! Most nem megyek arra. Ha nem haragszol.
Sőt voltam én már ott eleget, lassan neked kéne jönni ide!
Ha motorszerelő voltál ha nem csimbiék miatt ne aggódj
Azok tudnak találni hibát a vasadon Ők az a fajta brigád amelyik a kákán is csomót keres
Szakmám Motorszerelő és nem 1-2 motorom volt, amit láttam...
03.22.- én megyünk az ATMS-re vagy 04.11 a pesti szezonnyitó ra ott szemügyre lehet venni!:)