Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez szerintem badarság. Én vittem már lejárt műszakival nem került se többe se nem baszta le érte.... útvonal engedélyért előtte párnappal mentem be. Ingyen köteles odaadni....
a BMWmbe a Pipi hozott egyszer egy blokkoot én kalapáltam át a motorszámot benne........és szóltam is a müszaki előtt hogy vihetem-e,?aszonta aki csinálta hogy tőle dizzel motor is lehet benne mert nem érdekli őket,nem is nézik
na a kawámat ott ráncigálták a fékpadon vagy 3 man mire olyan eredményt tudtak kicsikarni hogy átmenjen. Akkor ütött a tárcsám.
Amennyiben van motorszám a forgalmiba jegyezve és a cseremotornak a motorkódja megegyezik az eredetivel, akkor egy adásvételivel beballagsz az okmányirodába és bejegyzik az új motorszámot.
e szervizesekre meg összes átkomat rászórtam hazáig
csak nyugi.....tükrös bácsi
kellett neked frenkizni
le irtam már én is a kis tökfejnek hogy tavaj müszakiztattam a suzukit....Raptor dob,kicsi rendszámtábla tartó,no Primák,ledes indexek(kicsik)Xenon,kopott gumik,elkértem a srác személyiét és csü...........motor számot nem is néztem,nem kell ezért mordorba menned Pipi ugyan ezt meg csinálták Pesten is a B-kingel
ha én lettem volna a gyerek keze el tört volna
most értem gaza faszom abba a sötét plexibe meg a szakadó esőbe
csimbi ez Te vagy? indavideo.hu/video/A_pofon_verseny_vesztese
mint minden hova
pipiiiiiiii te szopni jársz oda
nem szűrtétek le a lényeget pipi mért mesél ennyi ződséget hát mert a sógorához visszi műszakira na az meg nyílván ismeri és hát cumiztatja rendesen én is azt tenném a helyébe
dugni semmit nem dugnak a járműre, ha hiba van azt látja a biztos, ha akar szól ha megfizetik nem. nekem eltört a hátsó rugó utolsó 3 centije, ki kellett cserélnem aznap és átengedték. már nekem sem mértek co-t pedig ott álltam az ótó mellett, azt viszont egyből kiszúrták hogy rossz az új lengéscsillapító, mert a gui szerelő 3 bárra fújta a gumikat.
a vizsga időpont automatikus útvonal engedély az adott napra a telephely és a vizsgabázis között. általános tudnivaló felnőtt közlekedők számára: ülj le 1-es.
nagyon sehogy életre keltetem ennyire volt időm! hétvégén talán majd ki tudom venni mind a kettőből a blokot ha nem kel jövőhéten vissza jönnöm dolgozni akkor be is birom rakni uttána mehet a szerelőhöz tisztításra be állításra
csak miheztartás végett de ha minden legális akkor jóóóóóó
és hogy állsz mára szereléssel?
http://oroscafe.hu/2015/01/19/...
ha jól gondolom ezt nekem linkelted

akkor fel homájosítok mindenkit itt hogy nem áll célomba se meg változtatni se hamisítani a motor számot a motornak vannak papírjai elméletben mivel a tulajdonosa végleg ki vonta a forgalomból csak hogy a maradék papírokat ott hagyta az okmány irodába mikkor ezt a produkciót csinálta
http://www.jogiforum.hu/forum/...
azértr ezt nem árt figyelembe venni náluk most volt bünti műszaki állomáson nem tudják elérni a vizsga központot 3 óra felfüggesztés vagy be zárás meg további szankciók vizsga biztos eltiltás felmondás egyéb egy mai szerviz ahol vizsgáztatnak nem hiszem hogy bevállal egy ekkora kockázatot a te nem megfelelő műszaki állapotú nem megfelelő alváz és motorszám motorod ért
országúton már elég jó bünti jár a fóliáért ha nics egy kis szerencséd bevonják a forgalmit aszt kűdenek kpm-műszakira. Mindig van amire rákattanak. Van amikor a a kszenon lámpa a sláger. (műbizonylat,? ablakmosó?) ja ha nincs nem gyári
Nekem még átment fóliával tavaly...most másfél évig pihi, aztán meglátjuk. Bár van két pót üvegem, de nem szívesen tenném be mert eléggé szívás.
nekem csak 3,5-eim vannak
én 25 pár éve hordom az ilyen olyan járműveimet vizsgáztatni a közeljövőig nekem se volt vele baj, bár a tojóról már tavaj leszagatták a fóliát amivel előtte 2 éve még átment. Aszt ez teljesen más helyen volt.