Kösz sedu de nem köll mer két baleggyest nem bírok beletenni.
Tény, hogy az üllést nem lehet jól hátratolni, tehát hosszúlábúak hátrányban Nekem pont jó teljesen hátratolva Az üllés pont annyira kemény amennyire kell, oldalra meg jobbról tart a kartámasz, balról meg az ajtó Az enyém is cigiszagú, mer má egy párezer szál cigit elfüstöltem benne
Akkor van egy eladó gyári ülésem neked. A bal oldalon a vason ülsz, oldalra új korában se tartott semmit, a fejtámla annyit ér, mint a tükör, a háttámla beton kemény és ez még cici szagú is. Nehezebb is mint a másik.
Ráadásul alacsonyan van, és nem is lehetett eléggé hátra tolni. Az új ülés már jó és nem is került sokba. Ha erre jársz próbáld ki, és te is nézegetni fogod a hirdetéseket "rendes" ülések után.
Nem tudom! Régen meg voltam zavarodva a 600 RR meg az 1000 res ciberék után. Ma már ne m vennék csak ha pár éves.
De az árukat a régiek nagyon tartják!
http://youtu.be/aQeIDhz-_eg
Tény, hogy az üllést nem lehet jól hátratolni, tehát hosszúlábúak hátrányban Nekem pont jó teljesen hátratolva Az üllés pont annyira kemény amennyire kell, oldalra meg jobbról tart a kartámasz, balról meg az ajtó Az enyém is cigiszagú, mer má egy párezer szál cigit elfüstöltem benne
Ráadásul alacsonyan van, és nem is lehetett eléggé hátra tolni. Az új ülés már jó és nem is került sokba. Ha erre jársz próbáld ki, és te is nézegetni fogod a hirdetéseket "rendes" ülések után.
De az árukat a régiek nagyon tartják!