Igazad van. Megtértem: asszonynak japán autó (Toyota), nekem Japán motorok (Honda Yamahák), most jött a busz.
Az ülés kibaszott szar benne, a tükörből nem lehet látni, viszont 600,000 km után még olyan a hangja, mint egy új autónak, váltó is hibátlan.
Cseréltem benne olajat és gázolajszűrőt, utóbbi elég szivatós, mert törpe kezű japánoknak tervezték, egy 20 centis helyre kéne beférnem egy 45-ös kulccsal
Csak érdekesség: ha munkanapokon minden nap mentek vele, akkor napi 300 km-t gurult belföldön. Nem volt ideje még elromlani se!
Holnap veszek bele ülést.
Szeretnék megszabadulni egy gyári kawasaki kipufogótól. Azért került hozzám mert azt hittük jó lesz a Hondámra (nem tudtuk akkor még, hogy kawa) 95 mm lyukközép táv. Ezekre jó!
KÖSZÖNÖM az infót NORBRADAR-nak!
Teljesen használható állapotban, 1-2 kisebb karcon kívül nincs hibája. Áron alul 18-ról indítok.
Üdv. Hétvégén hoznak 1 zx900c 1998as gépet, elektromosan kellene rendbetennem... Ledesitenem stb... hol találok én 1 service manualt hozzá...? végülis..csak a fejidom..műszerfal szétszerelés lenne a lényeg..meg holtalálom az irányjelző relét... hányvezetékes..meg ilyen infók kellenek...
Ezt a megszólítást most eltaláltad, barátnőm is így hív. Kezdsz személyeskedésé válni ez a beszélgetés.
Lovagolj csak a nick nevemen, majd megunod. Elegylőre nem igazán tudsz fogáspontot találni igaz? Szar ügy.
Buksi!
"Gyerekes beszólàsaid, ovodàs kori sérelmekre, traumàkra vezethető vissza. Tedd tul magad rajtuk! "
Azért ezt mindenképp tükörbe nézve is mondd el. Vajon mi vezethet odáig, hogy egy fiatal ember motorgyilkosnak nevezze el magát? Csak nem elvették a plüss macidat és gondoltad ideje befeszülni, ha mással nem hát egy ütős névvel, s mivel a Zorro meg a Pókember már foglalt volt ezért úgy gondoltad ez a legjobban rád illő.
Egyet azért ne felejts el: ha egy pincsit pitbullnak hívunk, attól az még csak egy pincsi marad.
Igen igen mindenféleképpen folytassátok, kezd lapos lenni itt a fórum
Ha nem történik valami akkor kénytelen leszek a gixi fórumba átsurranni egy kis balhéra
Sedura visszatérve én pont máma beszéltem vele, vett végre egy jó kocsit magának d4d hájesz ő már révbe ért
Az arra nem mondtam semmit. A kullemet minositettem. Ennyi szerintem a kepen lazszik. Eladtad? Ugyes vagy. Folytatni ugyan mit? Gyerekes beszólàsaid, ovodàs kori sérelmekre, traumàkra vezethető vissza. Tedd tul magad rajtuk!
Az ülés kibaszott szar benne, a tükörből nem lehet látni, viszont 600,000 km után még olyan a hangja, mint egy új autónak, váltó is hibátlan.
Cseréltem benne olajat és gázolajszűrőt, utóbbi elég szivatós, mert törpe kezű japánoknak tervezték, egy 20 centis helyre kéne beférnem egy 45-ös kulccsal
Csak érdekesség: ha munkanapokon minden nap mentek vele, akkor napi 300 km-t gurult belföldön. Nem volt ideje még elromlani se!
Holnap veszek bele ülést.
A Skoda elkelt már, most egy V8-as mustang épül és egy turbós Rx8-as mazda. Lassan elkészül az RD350 cafe racer is.
Kelleni fog a kicsomagoláshoz jelszó, az is ott van az oldalon.
Szeretnék megszabadulni egy gyári kawasaki kipufogótól. Azért került hozzám mert azt hittük jó lesz a Hondámra (nem tudtuk akkor még, hogy kawa) 95 mm lyukközép táv.
Ezekre jó!
KÖSZÖNÖM az infót NORBRADAR-nak!
Teljesen használható állapotban, 1-2 kisebb karcon kívül nincs hibája. Áron alul 18-ról indítok.
Lovagolj csak a nick nevemen, majd megunod. Elegylőre nem igazán tudsz fogáspontot találni igaz? Szar ügy.
"Gyerekes beszólàsaid, ovodàs kori sérelmekre, traumàkra vezethető vissza. Tedd tul magad rajtuk! "
Azért ezt mindenképp tükörbe nézve is mondd el. Vajon mi vezethet odáig, hogy egy fiatal ember motorgyilkosnak nevezze el magát? Csak nem elvették a plüss macidat és gondoltad ideje befeszülni, ha mással nem hát egy ütős névvel, s mivel a Zorro meg a Pókember már foglalt volt ezért úgy gondoltad ez a legjobban rád illő.
Egyet azért ne felejts el: ha egy pincsit pitbullnak hívunk, attól az még csak egy pincsi marad.
Ha nem történik valami akkor kénytelen leszek a gixi fórumba átsurranni egy kis balhéra
Sedura visszatérve én pont máma beszéltem vele, vett végre egy jó kocsit magának d4d hájesz ő már révbe ért
Lényeg a tekercs ne legyen zárlatos.
Az se baj, ha a mekszakitó bütyök kopott.