Jah olvasni is kéne:) Látom te is ezt írtad.
Azért elég sok bajuk van a karbon vázzal. Nem csak a tömeg a lényeg, sok múlik a váz fizikáján, a merevségén stb. A versenyzők ezt nagyon érzik...mi utcai motorosok el sem tudjuk képzelni. Ezek képesek egy teljesen új vázat fejleszteni, ha valami apróság nem klappol. Szóval a versenymotor építése valahol a váznál kezdődik. Nyilván új anyag a karbon ilyen téren, nincs vele annyi tapasztalat, idő kell neki míg kiforrja magát, ha és egyáltalán...
De akkor ha könnyebb miért csak a Ducati alkalmazza? Versny pályán ahol minden deka számít miért nem alkalmazzák? Vagy ott már karbonszálas könnyített NASA-s vázak vannak? Én hiszek nektek mert naív vagyok!
Az csak fél csőváz! A zaz a váz hátsó része a lengővilla forgáspontal együtt az eredeti és csak az első fele van csőből.
Az első telibe csővázat Itthon Tompi csinálta.
Jaaa a hűtőt elfelejtettem.
Kapott valakitől ingyen egyet. Csak az also három sort levagta rola mert lyukas volt.
Igy jobban elfer neki azt mondta. 636-ra teszi fel.
megnéztem a bulájt , kívülről...........................
épp akkor dobtak ki egy seggrészeg paraszt csapatot a rendészek, mert egy pöcs -seggrészegen- emberkedett.
a színpad előtt egy tucat érdeklődő, szerintem a ricse után maradtak ott bámészkodni. épp az APOSTOL zenekar hangolt, kérdezte is a csákó a tömeg-től hogy mi a faszt keresnek egy motoros találkozón?
több 50-60 as korosztályút láttam mint 30-ast
épp a mellszőrzet nevű versengést pörgették le
az kérdés maradt számomra hogy mi a fasznak visznek quadot motoros találkozóra, épp ki akart vonulni 2-3 négykerekű mikor a zsekák a bejáratnál pózoltak
szal bogyesz ez egy olyan buláj ami felejthető lesz sokaknak, az előzők sem voltak sikeresebbek.
Azért elég sok bajuk van a karbon vázzal. Nem csak a tömeg a lényeg, sok múlik a váz fizikáján, a merevségén stb. A versenyzők ezt nagyon érzik...mi utcai motorosok el sem tudjuk képzelni. Ezek képesek egy teljesen új vázat fejleszteni, ha valami apróság nem klappol. Szóval a versenymotor építése valahol a váznál kezdődik. Nyilván új anyag a karbon ilyen téren, nincs vele annyi tapasztalat, idő kell neki míg kiforrja magát, ha és egyáltalán...