Ezt meséld el lécci részletesen. Mert csak a fém tiszta vas, és acél színezhető így. Horganyzott, eloxált, rozsdamentes nem.
És a rozsda ellen sem véd. Én nap mint nap csináltam ilyet, ismerem az eljárást, Ha elbaszod randa lesz, és drótkefálhecc.
Alátéteset találtam, az volt az SKFnél, de csak 20as. Azt mondta, hogy csak ilyen kis méreteket forgalmaznak. Jó tudom, ez már kezd szarrágóskodásba menni, de gondoltam megkérdezem, hátha itt is szúrja a szemét valakinek a fényesség a tank elején.
Pőstőn van, haver csináltatott valami súlyzós buzogányt, és az esztergályos, valami savval feketítette be. Olyan lett mint régen mikor pirosra melegítettük a vasat, oszt uccu bele a fáradt olajba.
Ma már annyira utánképeztem magam itt a melóban, hogy hidd el nem ez a becses neve. Egész pontosan: Belső kulcsnyílású, domborfejű (Iso7380). De amugy tök mindegy, hiába tudom a nevét, rohadtul nincs se égen se földön, max csak rövidebb. Ja 1500 a postaköltség.
Ugyhogy szerintem maradok a pepecs festegetésnél.
Használt már valaki EBC HH betétet? Nekem most Lucas van, egy régebbi összehasonlítóban agyon ajnározták. A Lucasnál jobban teljesített a tesztben. Nem bántja a gyári tárcsát?
Hátránya hogy nem tartós, hamar berozsdál újra.
És a rozsda ellen sem véd. Én nap mint nap csináltam ilyet, ismerem az eljárást, Ha elbaszod randa lesz, és drótkefálhecc.
http://www.fabory.hu/hu/produc...
ami itt nincs mo.-n.
Ugyhogy szerintem maradok a pepecs festegetésnél.
csak rozsdamentest mint a kawa
Mondom én, hogy lassan már egy csavarért is rohangálni kell.