Egyébként a használt tárcsa is lutri és a bontókban 50-60e körül mérik. Újonnan egy pár EBC legolcsóbban külföldről egy 100-as. Itthon 120. Ennél olcsóbb márkás sehol sincs (se lucas, se más, Brembo meg arany árban van), csak a kínai meg egyéb lom, ami nem bírja a hajtást. Nekem 5e alatt sikerült egyet minimum vastagságra vinni hozzá való szinteres betéttel. Ha valaki túrázgat és valami kopós betétet használ, annak jó. De ha kened neki, akkor azt el kell felejteni
Hali
Így csak az beszél aki 1 percig sem lakott cigók közelében.
Ha lakott volna a közelükben és kirabolták volna
Vagy ha elmenne valahová csak 1 hétre és mikor visszajönne a fél háza el lenne bontva,a sünök meg csak a szájukat húzgálnák.
Akkor nem ez volna a véleménye!
Bár pénzért mindent.
Honnan a tökömből vegyek a tankhoz lefogató csavarokat? Le szoktam festegetni szép feketére, csak már unom, hogy mindig lejön a szerelésnél a festék. Errefele meg nem lehet kapni M6*30 félgömbfejűt még horganyzottat se. Mindenki csak a csoszkó hatlapfejút adja.
Az EBC tárcsákat drágáljátok? Vagy esetleg kérdezzétek meg batszimotor.hu Elég sok lom van ott mindig, hátha van valami jó nektek is. Remélem segítettem. Üdv!
szia Szeki!attól tartok ez nekem nem jó!linkelek egy képet,amin rajta vannak a jó méretek!ez nekem magas,igy elfektetve ahogy te méred kellene 19,05-nek lenni,esetleg egy-két milivel többnek mert a szegecsekre fekszik fel...
Ha túl sok a súly forgatni kell. Nem mindegy hogy rakja fel az ember, de ezt egy jó gumis tudja és csinálja. Aki meg lusta oszt felbassza megpörgeti oszt rak rá 35g- 40g-ot az olyan gumi is. Persze van mikor már nem tud vele mit baszni....
Már 2 szedtem szét és raktam össze. egy egész napos meló mert ezt nem lehet csak úgy összedobálni. Eddig mind a két motoromon fog és működik. Szerintem inkább az a veszélyes ha nem törődik az ember vele és nem szedi szét. mikor szétszedtem leszakadta a pofám milyen trutyi volt a féknyergekben.
Egyébként a használt tárcsa is lutri és a bontókban 50-60e körül mérik. Újonnan egy pár EBC legolcsóbban külföldről egy 100-as. Itthon 120. Ennél olcsóbb márkás sehol sincs (se lucas, se más, Brembo meg arany árban van), csak a kínai meg egyéb lom, ami nem bírja a hajtást. Nekem 5e alatt sikerült egyet minimum vastagságra vinni hozzá való szinteres betéttel. Ha valaki túrázgat és valami kopós betétet használ, annak jó. De ha kened neki, akkor azt el kell felejteni