Esetleg generátor/kuplung deklit nem tud vki olcsón? Vagy szakit aki megheggeszti a magnéziumot megbízhatóan? A kuplung felőlit az előző gazdi offolta le, a generátorét pedig én(eldőlt a bejárón, bezúzta egy gané kavics).
Hány mm van rajta ennyiért? Meg remélem figyeltél az átmérőre, a C-re igen ritka a jó tárcsa.
Én USA-ból hozattam magamnak ismerőssel, volt vagy 21 ezer forint. 4,9 mm van rajta (5 mm a gyári ugyebár).
35 lesz a tárcsa(2db), plussz posta. És most per pillanat nem is találtam itthon másikat. Lenne kínai, de oly sok a vám+posta, hogy a gatyám rámenne, meg ez csak gyári.Elvileg jobbnak kéne lennie, mint a kínai óccónak. Meg megbeszéltem a sráccal, ha hullámos, vagy bármi baja van, akkor röpül vissza az ungarische postakocsival.
Amit annyiért kapsz az nem gyári ott sem. 36-37 dollár odaát egy nyeregbe a betét kint, és ugye kettő kell...de tény, hogy a 8e ft/oldal az kb. fele, mint itthon. Kintről is sokszor megéri rendelni, még ha áfát kell fizetni rá akkor is.
Igen, én is csak ennyi "rosszat" hallottam a ragasztott betétről, hogy kormol, de fog rendesen. A szegecselés későbbre marad, holnapra jön meg a két bontott tárcsa előre.
nekem is ragasztott betéteim voltak,kicsit kormol de ragad 1ujra is a tárcsának a szegecseit kell préselni,azt hiszem,de ha Szeki előkerül velebeszélélj ez ügyben
én meg rendeltem a sugómotostól fékbetétet!
szinte ujakat küldtek,igy előre szinteres ferodó került,hátra meg gyári nissin!
kérdezzétek meg csimbit milyen a fék rajta...
és azt hiszem valami 7000ft volt az egész,előre,hátra+posta
Az nem volt rossz ár. De a legkeményebb, az USA-ban 6000 Ft a szett(első-hátsó), szinteres, de mire ideér+áfa egy huszas:(((((((((Ennyit az UNIÓ előnyéről, meg hátrányáról.Meseszépen védi a saját piacát, de ennek mi isszuk meg a levét.
Nevetni fogsz, kifogtam egy -40%-os akciót ebay-en, és Izraelből rendeltem Így a két nyeregre való lesz 14500 szállítással, plusz az áfa, ha a vám kifizetteti. Ez holnap vagy kedden derül ki, amikor megkapom...(vámon már átjött). Itthon egy nyeregre való kerül 14-16 ezerbe tudtommal, ha nem többe.
Nekem is szinteresek a betétek, jók, de határon van kopottságuk. Egy debrecen melletti srác most fogja újra ragasztatni az egész garnitúrát, ha minden jól megy 8000 körül + posta.
Én USA-ból hozattam magamnak ismerőssel, volt vagy 21 ezer forint. 4,9 mm van rajta (5 mm a gyári ugyebár).
jól teszi!
szinte ujakat küldtek,igy előre szinteres ferodó került,hátra meg gyári nissin!
kérdezzétek meg csimbit milyen a fék rajta...
és azt hiszem valami 7000ft volt az egész,előre,hátra+posta
Tőllem légvonalba csak 30 km-er
És aki nem tud főzni az nem tud enni sem?