Te tudod Bogyesz,hogy oda semmit sem lehetne betuszkolni,hiszen így is alig tudták visszazárni,hogy kivettek belőle!
Pipi szavait nem szabad komolyan venni,hiszen tudjuk,hogy a sisakgyártók onnantól kezdték el gyártani az XXXXXL-es sisakokat,ahogy híre ment,hogy motort vásárol! Ott meg nyilván lenne még helye 1 - 2 csík ukrán zárjegyesnek!
az a helyzet Csimbi,hogy eddig is mindig májusba volt,és telt házzal,amit nem vert el az eső,de ugye ez benne van,én mindig ugy emlékszem hogy simán lehetett strandolni,mivel egy hét mulva nyit a strand az időponthoz képest az időpont is ugy lett választva hogy más találkozó ne legyen,aztán meg tásuk,mi lessz belőle
Nem barátom,el kell keserítselek,nem töltöttek bele!
Azt mondták,hogy túl okos vagyok ehhez az ostoba világhoz,ezért hogy könnyebben el tudjam viselni kivesznek valamennyit!
ember mit vársz el egy 144 LE-s 210kg -os mára túra motorrá vált verdától. megfog egy k7 1000 160 -170 LE-s SBK szabályok alapjaira épített motort? ilyen a mesében sincs
keresd tyutyubon mikor a 9-es turbóval felszerelve tarja az iramot a zx10R-el.
Bogyesz énnékem oszt tök mindegy.
Majd, ha közeledik az időpont közvéleménykutatunk itt a fórumon
Végül is a két bulinkat egybegyúrhatjuk nekem mindegy majd a többség mond valamit
Az biztos, hogy május közepén volt már 5 fok napi középhőmérséklet is volt meg olyan is, hogy 30 fok dögmeleg. Nyilván az időpont közeledtével majd lehet már látni milyen időre lehet számítani
Pipi szavait nem szabad komolyan venni,hiszen tudjuk,hogy a sisakgyártók onnantól kezdték el gyártani az XXXXXL-es sisakokat,ahogy híre ment,hogy motort vásárol! Ott meg nyilván lenne még helye 1 - 2 csík ukrán zárjegyesnek!