Szerintem a motorozás az egy hobby, egy kikapcsolódás. Én nagyon kezdő vagyok de még csak olyan motorosokkal találkoztam akik nagyon normálisan és segítőkészek voltak. És szerintem még van összetartás és ez így jó, mert ha így az elején fikáztak volna meg lenéztek volna lehet le is raam volna a sisakot. Akinek meg a másodpercek meg a sport részében él az mardjon a pályán,azt a részét tapasztalaként kellene használni, továbbadni, nem elnézni a kezdőt. De hála a hengereknek én még nem találkoztam bunkó lenéző motorossal, eddig nagyon pozitív a tapasztalatom legyen az kezdő vagy őreg motoros!
Vagy te viszed a tömeget....
(persze nem mindegy kikkel mész egy csoportba....)
Én is csak az első 1-2 körben "vigyáztam",,aztán meg gyííííí...
lábtartó.csimma leért már,,,és még lehetett volna fektetni,,de azért a tisztességes para azért csak benne van az emberben hogy haza is kell menni valahogy majd....amugy marha jol,felszabadultan érzi magát az ember,,hogy na végre itt tépheted neki,,nem büntetnek,,max a pálya ha bénázol..
(persze nem mindegy kikkel mész egy csoportba....)
Én is csak az első 1-2 körben "vigyáztam",,aztán meg gyííííí...
lábtartó.csimma leért már,,,és még lehetett volna fektetni,,de azért a tisztességes para azért csak benne van az emberben hogy haza is kell menni valahogy majd....amugy marha jol,felszabadultan érzi magát az ember,,hogy na végre itt tépheted neki,,nem büntetnek,,max a pálya ha bénázol..
Félúton rágyújthatsz és bevárhatsz!
Tetszik az ötlet !
akkor nem nem nem nem nem nem...........................