beszarok
lenin tetves zsidó komcsi volt, vagy 40 évig dédelgették a maradványait a németeket hívták fajgyűlölő náciknak
hisz maguk a zsidók a nácik
és a föld nevű bolygó azon lakói akik nem zsidók, még nem taposták el ezt a tetű fajt a föld színéről
azonnal útnak indítanám őket felfedezni a jupiter nevű új otthonukat.
ENSZ: egy gagyi kreált szervezet, 0 jogokkal és erővel.
az én korosztályomnak is, de a mostaninak is hazudnak.
hüle! nem utálom őket csak megnéztem hogy racsingol.hm egy fos. dobálóznak itt is néha 1-2 milllkával hogy ennyit meg annyit költöttek rá, sztán mikor egy széria totyata yaris egy autó hosszt rávert gyorsulásban akkor kiszállt a palánta és rugdosta a lomot. mennyetek már, ha valami szar, és épp arra tervezték hogy 80-al kimenjen a világból akkor ha a kútba ugrasz akkor sem fog jobb lenni. nincs annyi új a kezemen ahányan tolták bele a százezreket a blokkba váltóba............. és eredmény 0. szereltek szoptak szereltek szoptak.
itt a másik utcában volt egy gumis srác nekem általánosban osztálytársam volt, hogy miként akkoriban ne kérdezd, az amerikás rokona a családban minden lány gyermeknek -18 felett- küldött /vett egy lada szamarát, a fiúknak 2107-est. mikor kicsengett az egyéves ladából a motort, akkor vette elő a szamarát és itt tőlünk 50 méterre az utca végén tanította az első kerekesnek a kézifékes fordulót. mihelyt rá érzett az drit ízére a csákó lecserélte egy M3-as bmw-re, azután már csak benzinre kellett keresnie.
ez volt amit 250-ért árultak a dunántúlon
csimbi: gyorsan vedd meg a klackó vasát
az a föstés úgy telibe matricával 100-150
+ regadó+ a hiányzó cuccok+ szedd szét rakd össze.
a fejidom az tééééépen áll rajta, főleg ha oda van az olcsó fejidomtartó hajlítgatva.
Több mint minusz 10 lovat! De ha egy jó szerelő foglalkozik vele jól beállítja, jó kipufogóval, akkor ennyivel lesz jobb, mint egy csak egy sima slip-onos 10-es!
de rákefélt, ennyiér szép motort is adnak grandemotónál
lenin tetves zsidó komcsi volt, vagy 40 évig dédelgették a maradványait a németeket hívták fajgyűlölő náciknak
hisz maguk a zsidók a nácik
és a föld nevű bolygó azon lakói akik nem zsidók, még nem taposták el ezt a tetű fajt a föld színéről
azonnal útnak indítanám őket felfedezni a jupiter nevű új otthonukat.
ENSZ: egy gagyi kreált szervezet, 0 jogokkal és erővel.
az én korosztályomnak is, de a mostaninak is hazudnak.
Jimmy is mindenhez kiszedi a hátsó kereket!
Mindennek megvan a miértje,max mi nem értjük!
A csorók BMW-vel rallyznak.
itt a másik utcában volt egy gumis srác nekem általánosban osztálytársam volt, hogy miként akkoriban ne kérdezd, az amerikás rokona a családban minden lány gyermeknek -18 felett- küldött /vett egy lada szamarát, a fiúknak 2107-est. mikor kicsengett az egyéves ladából a motort, akkor vette elő a szamarát és itt tőlünk 50 méterre az utca végén tanította az első kerekesnek a kézifékes fordulót. mihelyt rá érzett az drit ízére a csákó lecserélte egy M3-as bmw-re, azután már csak benzinre kellett keresnie.
ez volt amit 250-ért árultak a dunántúlon
csimbi: gyorsan vedd meg a klackó vasát
az a föstés úgy telibe matricával 100-150
+ regadó+ a hiányzó cuccok+ szedd szét rakd össze.
a fejidom az tééééépen áll rajta, főleg ha oda van az olcsó fejidomtartó hajlítgatva.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Ehinvani, ott van nàlad.
Hétvégén lesz egy motorvevőm, de hiszem ha látom.
Mi van szeki ladára gyűjtesz
itt van mindenki!