Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyik haver pár napja adta el az övét makulátlan állapotban 900e ért.33.000 km volt benne csilli villi gyári idommal gyári fénnyel.most nem azt mondom hogy sok a 700 érte mert nem ha valakinek jó így is.De általában az ember jó állapotút vesz meg.Én is úgy vagyok vele meg szerintem sokan mások hogy ha nem tudok olyat venni ami szép és jó akkor inkább gyűjtök még vagy nem veszek semmit
Ha lenne 700-am már elvittem volna pályára, de nincs
Ezt a zx9-et árulta a srác használtauton :-S
nem is fogják:-)Elég drága az idomzat hozzá.Sokan a gyári motorokat szeretik.Nekem is mondjuk számít a külső meg hogy mennyire igényes egy motor.Pályán használni persze megint más :)
Őszinte részvétem neked és a családjának.Nyugodjon békében.
ejnye ejnye még mindig nem vettétek meg minnyá a 700 is irányár lesz.
hja, ámerikás a csaj. ha nem kapja meg ami neki jár elharapja torkod, a cerkára meg dob egy féééééécolos- a kollégám így mondja- metszőt és lepörgeti zsacsiig.
dizelbe
tamás, ez dirt-es nő! tudod =koszos egy lendületből koszosan izzadtan a narancssárga gurulós szerszámos asztalon azonnal megpocsékolni. miéééé azonnal?

mee ha meggondolja magát csak a narancs szerszámos asztalt verheted!
mindig csak azzal kérkedj tamás,amit a munkáddal kerestél meg.
buta volt az ellenfeled is, persze hogy nem fog meg kunmadarason egy sport motort egy XR, de egy alkalmas szerpentinen vagy versenypályán jót lehet meccselni, oda kell a tudás.
tamás, ööööööö akkor had értetlenkedjek: mit borítsak szét majd rajta:
-a forgattyús házat
-váltót
-kuplungot
csak szeretnéd papa! megmondaná hová húzd a zsákod.
az nekem is jó idő pont
nekem meg a 33-34 lenne jó
Bogyesz mikó lesz a panyolai buli?
Nekem úgy néz ki augusztus utolsó hétvégéje jó lehet 2013. 08. 30-31-32
A karbis elvolt 6-ból, az se nagyon ment, de legalább 10 évvel ezelőtt még bírta a kiképzést
Az injektoros 7-et eszik másnak is óvatosban.
Ha kell gázszett 10,000-ért viheted. Van hozzá átfejtő pumpa is
Na ez már dögösebb, csak egy intim zuhany kell neki
Dirt (koszos motor)=mocskos drága, és te is mocskos leszel amikor havonta szétborítod a motorját
A szemben lévő motorboltosnak is volt egy hasonló szara. Vagánykodott hogy megfogja a sportmotorokat. Mondom akkor kitolnám a K6-1000-et gyári állapotban és feltennék 1-200,000Ft-ot. Akkor éppen nem volt kedve gyorsulni
A CSAJ NEKEM IS JÖHET ZSÁKKAL A FEJÉN
V-MAX a tuti, mert könnyen felülsz rá, és még a régi is legyorsul egy átlag sportgépet. Zabál is persze
nem,ő,az én barátom volt ............
Ez volt a rendőr?
Ezt vajon látta orvos?