csak az érdekelt hogy benzinest vagy dieselt vettél, kombit vagy sedánt. a többi mismanc felesleges.
baleset mentest hozzá!
itt a környékünkön 1 db benzines pasztát tudok aki régebben hordta a nyálat kintről, ő is mondta hogy jobb volt a 2.0 fogyasztása mint az 1.8-é. kintről hordta őket, bele tekert 100 000-et és úgy vitték el tőle mint a sicc, na nem helybe itt a dieselek a sztárok, a benzinest még kikerülik a kereskedésben is. öcskös is most gázosította el a golfot, párom bátya is ha menni kellett neki a mondejóba 50 000 ft ért tankolt egy hónapba, az sok?
2003 8 havi kétezres 16 szelepes 116 lovas benzines motoral
14db légzsák ülés fűtés kapcsolható menet stabilizátor és kipörgés gátló gyári navigáció elektromos ablak és tükör füthető tükör fényre sötétedő külső belső tükör eső szenzor tempomat digit klíma kézi váltó fedélzeti kompjjjjjjjúter kb enyit tudok el mondani a kocsiról ja még anyi valós 220 ezer kilóméter én vagyok a harmadik tulaja fekete színű
ha emléxel faszikám, akkor láthattad az ártatlant mikor kécskén kb ilyen pózban ment el keréken mellettünk a 9-el, mi meg vizuáltunk ki az ópelből hogy ki ez az elmebeteg.
ha az egri tudat módosító ki tisztul belőlem.
a sedu kicsit kibillentett az egyensúlyomból, lógó fasszal yapó motoron, és még nem is verhetem neki hüle.
tomi, kérdezzük meg a fórumot ki min fejezné beeeeeee.
felmosnám a v-maxot párszor a pályán, és a csajok többsége sem egy yamahanci-ra tennék a bulájukat. úgy 230 km/h bírná a H-D, de addig csak hátsóját vizuálnád.
nekem is két motor jön be a 04 05 ös 10R, ha pedig puha pöcsű nyugger leszek igazi férfias motoron szeretném ha ráncigálnák a ribbancok pisztolyt.
rendezzünk papa egy szavazást: ki min szeretné befejezni a pálya futást.
120 140 között 7 litert eszik
180 körül 9 liter
boldog lennék ha havi 50 ezret tankolnék el egy hónapban nekem általában 150 180 között van a havi benzinem !
baleset mentest hozzá!
itt a környékünkön 1 db benzines pasztát tudok aki régebben hordta a nyálat kintről, ő is mondta hogy jobb volt a 2.0 fogyasztása mint az 1.8-é. kintről hordta őket, bele tekert 100 000-et és úgy vitték el tőle mint a sicc, na nem helybe itt a dieselek a sztárok, a benzinest még kikerülik a kereskedésben is. öcskös is most gázosította el a golfot, párom bátya is ha menni kellett neki a mondejóba 50 000 ft ért tankolt egy hónapba, az sok?
2003 8 havi kétezres 16 szelepes 116 lovas benzines motoral
14db légzsák ülés fűtés kapcsolható menet stabilizátor és kipörgés gátló gyári navigáció elektromos ablak és tükör füthető tükör fényre sötétedő külső belső tükör eső szenzor tempomat digit klíma kézi váltó fedélzeti kompjjjjjjjúter kb enyit tudok el mondani a kocsiról ja még anyi valós 220 ezer kilóméter én vagyok a harmadik tulaja fekete színű
ennyi szeki
dunlop 211 gp, vízen forog mint az isten fasza, szárazon nem enged sehová csak emelkedik az eleje.
a sedu kicsit kibillentett az egyensúlyomból, lógó fasszal yapó motoron, és még nem is verhetem neki hüle.
felmosnám a v-maxot párszor a pályán, és a csajok többsége sem egy yamahanci-ra tennék a bulájukat. úgy 230 km/h bírná a H-D, de addig csak hátsóját vizuálnád.
rendezzünk papa egy szavazást: ki min szeretné befejezni a pálya futást.