250-et mellé tenni izmos, de 400-nál drágábban eladni most...... főleg hogy már 438 a benga szereld ki belőle azt amit nem kér vagy nem adsz talán össze gurul belőle vagy 30 40 forint és 9-ed lehet.
Szia!
Bocsánat, csak nem vagyok sürün gép elött.
Ahogy korábban már irtam, a barátnömnek lenne tanulo motornak, amire 350-400.e max. amennyit szánok, tehát maximum ennyibe tudnám számolni a Te kawadat is.
Lézer blokkolora nincs szükség, igazábol gumit is tudok elég olcson szerezni.
Összefoglalva 250.e-nél kevesebb összeg számomra teljesen érdektelen.
Ma hallottam olyat,hogy a hajam tépem azóta is!
Szabolcsban,Bogyeszhoz közel megvettek 70 hektár földet,mert nagy mennyiségű,jó minőségű víz van alatta!
80 házból álló parkot és egy vízpalackozót húznak fel,és be kell keríteni!
Ezt egy vállalkozó mondta,aki részes a dologban.3,három állampolgárságu emberke a megrendelő.magyar,amcsi és .........
Na mi lehet a harmadik állampolgárságuk?!?
Ez a mai talányos kérdés,úgysem találjátok ki!
Majd kapnak hozzá még biztos ilyen-olyan címszó alatt egy kis magyar forintot is állambácsitól,hogy teljesen idilli legyen a kép!
Nem ez itt a gond hidd el!
Nincs pézzzz!
Elvitték a csúnya bácsik!(hogy rohadjanak meg!)
Fiatalabb és nagyobb.
Szóval .....
Bocsánat, csak nem vagyok sürün gép elött.
Ahogy korábban már irtam, a barátnömnek lenne tanulo motornak, amire 350-400.e max. amennyit szánok, tehát maximum ennyibe tudnám számolni a Te kawadat is.
Lézer blokkolora nincs szükség, igazábol gumit is tudok elég olcson szerezni.
Összefoglalva 250.e-nél kevesebb összeg számomra teljesen érdektelen.
Szabolcsban,Bogyeszhoz közel megvettek 70 hektár földet,mert nagy mennyiségű,jó minőségű víz van alatta!
80 házból álló parkot és egy vízpalackozót húznak fel,és be kell keríteni!
Ezt egy vállalkozó mondta,aki részes a dologban.3,három állampolgárságu emberke a megrendelő.magyar,amcsi és .........
Na mi lehet a harmadik állampolgárságuk?!?
Ez a mai talányos kérdés,úgysem találjátok ki!
Majd kapnak hozzá még biztos ilyen-olyan címszó alatt egy kis magyar forintot is állambácsitól,hogy teljesen idilli legyen a kép!