zozó nagynehezen megtaláltam a kommentedet, tehát egy újabb zöld a családban :D mondjuk sejtettem ,hogy nem hondát vettél
na majd megnézem hogy karikázol vele a kecsóringen
Ő meg 900-ast 600-én. Fifti-fifti
Amikor a hájeszt vettem a (2,5 évesen makulátlan állapotban) a faszi a piaci ára alatt mondta, el akarta adni. A régi hajeszom, ami akkor talán ért 1-1,1-et 900 ban lett beszámolva. És érdekes mindenki jól járt
hogy megnyugtassalak a sokkal olcsóbb 98 utániért sem tolonganak. rs 125 xenonal meg digitális műszerfallal kinti okmányok vannak csak a bácsi nem tudja akarja tudni hogy a motorokba xenon nem lehet kivétel ha gyári, le sem tudnám műszakiztatni . lehetne locsolni bele a 6-8L bengát meg az 5 rugós olajat az rs nem motor hanem kelepce.
ahogy 9363 írta vannak sokkal olcsóbbak hónapok óta, és nem mozdul rá senki.
Május 1.-től viselhetőek újból az önkényuralmi jelképek.
Én beszerzek egy horogkeresztes kitűzőt,hogy minden köcsög lássa és tudja szavak nélkül is,hogy mit érzek irántuk!
Bár azt hiszem ki is kell majd írnom,mert a moréknak nem lesz egyértelmű!
Bár azok olvasni sem tudnak!
na majd megnézem hogy karikázol vele a kecsóringen
Szép! Viheted!
Szép napot mindenkinek.
horvatht74@gmail.com
Grandemoto ZX9R F
Amikor a hájeszt vettem a (2,5 évesen makulátlan állapotban) a faszi a piaci ára alatt mondta, el akarta adni. A régi hajeszom, ami akkor talán ért 1-1,1-et 900 ban lett beszámolva. És érdekes mindenki jól járt
Megnézem megvan-e még
Jó reggelt.
ahogy 9363 írta vannak sokkal olcsóbbak hónapok óta, és nem mozdul rá senki.
ne röhögtess meg ilyen butaságot csak szöveg fordítóval lehet összehozni.
Én beszerzek egy horogkeresztes kitűzőt,hogy minden köcsög lássa és tudja szavak nélkül is,hogy mit érzek irántuk!
Bár azt hiszem ki is kell majd írnom,mert a moréknak nem lesz egyértelmű!
Bár azok olvasni sem tudnak!