Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja az más

Itt pöstön nem süt a nap De már én is rá vagyok izgulva a témára.
máá jóó idő van...süt a nap vazze!
És ki mondta hogy motorozok,,,,,egyenlőre csak ébresztő van...10 fok alatt nem ülök rá!
Ma jó idő? max 7 fokot mondtak
Sőt olyat is tudtam magyart,a haverom irodája melletti lakásból átjött papó(90 év kb.),hogy nem-e tudná eladni az autóját.
Ez volt talán 2010- ben.Citroen C3 2001-es 11000-km-el!
Vásárolni jártak vele nagyjából heti egyszer.
Taxival olcsóbban jöttek volna ki az évek alatt!
Kp-ra vették.
Talán 300-al akart többet papó az átlagárnál.
Vitt rá neki vagy két ismerős kereskedőt,de nem tudtak olyan árban megegyezni,hogy ők is biztosan tudjanak még keresni rajta.
Fűtött=futott
Ez megy!
Persze van ellenpélda is németben,nem is kevés!
Tavaly egy ismerős hozott be egy egygazdás Golf 3 td(75 le)-t ,ha jól emlékszem '95-ös volt.amikor megláttam leesett az állam!és a hangja!28000 km.- volt benne ha jól emlékszem még!gyári gumikkal,minden hibátlan,újszerű,kopásmentes.és új szagú!olyan halkan járt mint egy benzines!
Mennyit ért tavaly nálunk egy ilyen évjáratú átlagosan?!
Talán 3-4 kilót?!
Ő 1.6-ért árulta,és 1.3-ért adta el.van ilyen,de nem ez a jellemző!
De az ilyeneken messziről látszik,hogy valós a km.!mert mindenén látszik,hogy újszerű.
Viszont egy 4 éves pl.A8-at ami fűtött 350-et ki lehet úgy kozmetikázni,hogy megeszed a beállított 120 ezret.
Na asszem ma fel ébresztem....
Jó idő lesz....
És biztos van aki ezt elhiszi. 10 évig állt a fészerben, lecsukták a tulajt, elkobozta a bank, elbújt a raktár mélyén stb.
Szoktam keresni abszurd motorokat. Itt van pár ami 20 évnél idősebb de a km számláló 30e km alatt van.
ZXR750. 27 éves XJ 600-as 17000km-el. GSX-R 1100. 30 éves XS 650 kevés km-el.
én ár Kécskét várom......Pipi ugy ia alakit
9363:ezek az autók is hasonlítanak a motorokra, mind 210 000 km-t futott gyári állapotú. sőt van 126 000 km-s is na ez a beszar behu, biztos van még több is de már hányok 16-20 év körüli ótókat látni alig több 100 000 km-rel az órájában főleg németországból ahol sztráda van sztráda hátán és újonnan sem a kispénzű prolik vették, abban a pici németben meg minden olyan közel van egymáshoz.
Végül is az a lényeg hogy senki ne fektesse lapra a motort úgy mint nagy vezérünk PIPI
csak nehogy fordítva legyen
potyogni fognak a könnyei, röhögéstől.
reméltem is és gondolom fülig érő szájal fogsz röhögnél
megnézem!lehetőleg előttem!aztán beviszlek,,mint jó csapattárs a boxba!
Matrinca az összes desing csak a fehér rész lett festve. Nem akartam egy valag lóvét rá dobni.
Nem annyi mp alatt dobom el
Matrica, fényezve?
Biztos azért nem tetszik mert nincs gyárkémény méretű kipuf rajta
70?ja annyi perc egy kör a pályán.