Hát ezekbűl a motorokbúl az enyém donorrá változott a másik kettő meg isten tudja mere van ha meg van
Télen a kazánt amit kihajítottam leadtam a méhtelepen. Meglepődtem, hogy elég szép summát kaptam érte.
Figyelve a mostani motorárakat mint ezek az őskövületek, joggal gondolhatná azt az ember, hogy anyagilag a leghasznosabb etóni ezeket a méhtelep mázsájára
hova keveredtünk a panyolai pálinkától na most mennem kell uraim egy szónak is száz a vége, kalandra fel drága uraim! és lehet hívni bennünket! és szabad a saját szemetekkel is meggyőzödni a dolgokról!
Csak nekem megfizethetetlen
Persze értem én ha méretfüggő a dolog fizetése akkó bogyesz még kap is vissza egy kis aprót esetemben meg tényleg a világ pénze is kevés volna
Ja Tényleg zsuskának is megvan a jogsija, miért nem protezsáltatod be a női söfőrszolgálathoz bogyesz?
Úgy kell hírdetni, hogy "Kalandra vágyó, adrenalinvadász, életüket sem féltő ügyfeleknek" vagy vaalmi hasonló
Egy zsuska féle furikázás után szarnának az ejtőernyőzésre vagy a bungge juming-ra
Télen a kazánt amit kihajítottam leadtam a méhtelepen. Meglepődtem, hogy elég szép summát kaptam érte.
Figyelve a mostani motorárakat mint ezek az őskövületek, joggal gondolhatná azt az ember, hogy anyagilag a leghasznosabb etóni ezeket a méhtelep mázsájára