Szekibácsi ugy látom meg voltatok elégedve a kiszolgálással a telómról meg le csacsogom a kest oszt Tisza csak az a baj hogy telóstól kell mert hiába cserélsz karit valami turó szám alapján bemérik csak sajnálom a 30ezres mobilt.........de inkább vizre rakom nehogy be ugordjon még egy-két évecske
a tacskó tele van 2500ft-os telefonokkal ami kártyás is én dobnám ha hallgatják mások is. ez sem biztonságos ami nekem van lehet én is áldozok egy munkás telefonszámra.
na akkor itt vok,tehát 5x kellene fordulnod, de lehet többször.azonnali kp fizetés azt én garantálom, gázolaj kell most de próbálok bengás kanyart is rendezni.a telefont azért tettem le mert furcsán búgott asszem hogy kint vagy. itt ócóbb a kummunikáció. kawaszeki@freemail.hu a címem, küld a címed és írom mi kell.
remélem elég garancia vok a fizetésre.
Szép jónapot mindenkinek. Olyanban szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy vennék egy Martin dobot a vasra. Viszont nekem a gyári rendszer van fenn és ehhez ugye csavaros dob kell. Nincs valamelyikőtöknek fényképe róla vagy elképzelése, hogy ha felteszek mondjuk egy 110-es kerek dobot az hogy fog kinézni a gyári rendszer "tányérjától"? Tudom hogy a takaró nem a dobhoz van rögzítve, tehát azt vissza tudom tenni, bár az átmérőjét nem vágom. Ami fenn volt Raptor az 130-as volt és túllógott rajta kb. 1 cm-t a palást, így pont bement alá a gyári takaró. És gyári rendszerhez pl. hogy tesznek ovál dobot (már esztétikailag)? Ott marad a rendszer végén az a kerek tányér amihez rögzítve van a dob, onnan meg megy hátra az ovál?
remélem elég garancia vok a fizetésre.
Igaz 3 napja
Bevoltam aludva
Asszem, vissza fexem......
Csak ugy visitott reggel
Jo reggelt trogerek!
Mértnem ott bérelsz egy szobát a rendőr palotában