Köszi a segítséget,azért tetem fel ezt,mert egész évben járom az országot.Sok hely ismerős a vidik böl .Amit eddig láttam azok 2008-2009 vagy régebbi.2010 set meg nem találok.Legalább a monitor előtt "csorogjon a nyálam"
Hát még délelőtt fényképezgettem a napsütést, de fazi átka utol ért Itt is szakad. Mondjuk tanult fórumostársunk(Jimy) ötletéből kiindulva, utasítottam az asszonyt, hogy amíg nem tartózkodok otthon(mer kocsma) addig szépen újságpapírral , meg mindenféle szórólappal,(mer karácsony közeledtével van bőven, hogy a postaládába már a levél nem fér inkább ) szépen terítse le a ház előtti járdát,bent a járdát és a kocsibejárókat. a komolyabb hó megérkeztéig
Gondoltam hazajövök azt csak meggyújtom
Hát az agyam majdnem eldobtam Azzal a fényes szar papírral terített le mindent amivel még ablakot sem lehet pucolni, nemhogy meggyújtani...
Tweek.........én ilyen ről nem tudok a vidik mindig felrakási sorrendben vannak feltöltve,bár ezt be állithatod,nézetség,szavazat,stb....... de van olyan vidi ami már vagy 10000X felvan töltve és még fel is fogják............csak találja meg valaki aki még nem látta
Kérdésem azért itt teszem fel, mert már rég jártam erre
Ha féktárcsát gyártatnék supermotohoz egy darabból, akkor milyen anyagból célszerű? Acélon belül tovább milyen ötvözet?
Előre is köszi, nem vagyok egy nagy anyagszakértő
Szegény csacsim felbakolva kinyalva-leszervizelve várja a jóidőt
Na léptem em börök...
Gondoltam hazajövök azt csak meggyújtom
Hát az agyam majdnem eldobtam Azzal a fényes szar papírral terített le mindent amivel még ablakot sem lehet pucolni, nemhogy meggyújtani...
óóóóóóóóóóóóóóóóóó
ja,dzsi.