Tiszteletem uraim ,látom egy kis ring motorozás után mennyi Rossink lett Csak azt felejtitek el hogy mivel nem a VB ről van szó akkor nem egymást kell legyőzni hanem az az icipici tudásunkat kell fokozni, és élvezni a motorozást.Én is boldog lennék ha 2 perc alatt mentem volna körbe de már annak is örültem hogy a jobbos kanyarokat íven tudtam venni és nem billegtem mint szarka a dögön.
na figyu ma megvettem a benzin pumpát a fostalicskába de nincs szivem beletenni ennyi pénzért csak nézegetem,forgatom,hogy hol lehet benne az arany meg igazából kicsit megrémültem mikor elolvastam az irást a dobozon POMPE Á ESSENCE Á COMMANDE ÉLECTROMAGNÉTIQUE na ezzel a résszel még nem is lenne olyan nagy baj azon kivül hogy nem hiszem hogy eredeti ...........BOMBA ELÉCTRICA DE COMBUSTIBLE na ezek után keztem aggódni
Suketel ossze vissza!
Eloszor allitani kelett a fekjen.
Kesobb mar azt irta elszaltt.
Csoda alkatreszek vannak a vasaban ,persze mind ingyen + oda ver mindenkit!
Joet akarja oktatni ,aki a palyan elli eletet.
Nem te jatszotad a SUPERMANT?
Serintem Sedu a MAN TT-en is le iskolazna es ki oktatna mindenkit ,
Nem biztos, hogy jó hír. Adnak rá 3-400,000Ft-ot és ki kell majd vonnod a forgalomból. Ne legyen igazam persze.
A jobbik része a dolognak, hogy vehetsz fiatalabb kilencest, és a fórumon a többieknek lesz alkatrész.
na miko lesz megint valami kawa nap vagy ring-ispir mert már annyit vitatkoztok hogy elmegyek a béjemwével,ragasztok rá 1 kawa matricát oszt letolak mindőtöket na a lesz a NAGY szám
Nem 1-2 kilencesem volt, ismerem őket. Ha egyenesen kell menni, vagy fordulatról gyorsítani nincs gond, lassú kanyarokban, vagy kis fordulaton szenvedés vele menni. A fékje túramotorokra való. A 2001-eseknek legalább a kezelhetősége jobb és szebbek is, mint a 98-asok.
Ha ennyire vagány vagy mehettél volna haladó csoportban is
Gyere a Mátrába motorozzunk
Fenyezni is!
Eloszor allitani kelett a fekjen.
Kesobb mar azt irta elszaltt.
Csoda alkatreszek vannak a vasaban ,persze mind ingyen + oda ver mindenkit!
Joet akarja oktatni ,aki a palyan elli eletet.
Nem te jatszotad a SUPERMANT?
Serintem Sedu a MAN TT-en is le iskolazna es ki oktatna mindenkit
A jobbik része a dolognak, hogy vehetsz fiatalabb kilencest, és a fórumon a többieknek lesz alkatrész.
Ha ennyire vagány vagy mehettél volna haladó csoportban is
Gyere a Mátrába motorozzunk
Erdekelne a jobbos kormanykapcsolod,persze ha egyben van!
Haaamacsee adod?