Sajnos már a 8 betétes garn. kell bele. A Bárdinál van kedvezményem ott tudnak adni brembot, de az állítólag gyorsan kopik, az RMC-ben is az EBC-t ajánlották, azt raktam már a kilencesbe is, azzal volt a legelfogadhatóbb. Reszelte a tárcsát rendesen.
zx10R 04-05 ahogy a képeken is látszik.
A ZX10-emen is jó volt a fék, bár azzal pályán nem nemtem. Volt már rajta Brembo radiális felső munkahenger is.
pipi a 20 éves technikádat ne hasonlítsuk az enyémhez.
Szerintem a mostani radiális fékemre nem panaszkodtam, a 9-es fékeket mindig köpködtem, mert gyengének éreztem, pedig volt fém fékcső és több betétet is kipróbáltam.
Tudom hogy nem megy a gépem, de mégsem mertél felülni mögém
Nem széria a motor, óra szerint 250 volt a legtöbb amikor még be tudtam venni a kanyart. Széria állapotban nem forgott le 5.-ben, most 6.-ban álltam bele a gumifalba.
Ha csal 10%-ot az órám akkor 225. Viszont akkor gondolom nektek is csal a 220-nál
Most nem jött össze a fékezés ezért gondoltam hogy picivel több volt, nem szoktam nézni az órát.
Később állítottam a féken így már nem lehet tövig behúzni. Robesszal néztük, 1-2mm volt a betéten a kopó réteg. A 9-es fórumról nem sokan jöttek velem egy csoportban, de autópályán már leírták hogy elég jól szedi a lábát. Vaderrel néha együtt gurulunk a Mátrában, nem szoktam lemaradni. A barátja viszont a narancs Z750-nel igencsak meg tudott lógni előlünk.
Jövőre kap új slick gumikat és ha lesz lehetőség mérünk időt is.
Ezt pofázom én is mindenkinek de mindenki gépe gyorsabb az én (volt ) gépemnél, mert mindenki 260okról beszél ugye jimy A 9-es féktávig jó ha tud 230-at ezen kár vitatkoznia bárkinek is a 10-es egy jó pilótával esetleg csinál 260-at...
Tényleg holnap jönnek megkárszakérteni a vasamat...
zx10R 04-05 ahogy a képeken is látszik.
A ZX10-emen is jó volt a fék, bár azzal pályán nem nemtem. Volt már rajta Brembo radiális felső munkahenger is.
Szerintem a mostani radiális fékemre nem panaszkodtam, a 9-es fékeket mindig köpködtem, mert gyengének éreztem, pedig volt fém fékcső és több betétet is kipróbáltam.
Tudom hogy nem megy a gépem, de mégsem mertél felülni mögém
Jövőre szeretnélek látni motorozni is!
Ha csal 10%-ot az órám akkor 225. Viszont akkor gondolom nektek is csal a 220-nál
Most nem jött össze a fékezés ezért gondoltam hogy picivel több volt, nem szoktam nézni az órát.
Később állítottam a féken így már nem lehet tövig behúzni. Robesszal néztük, 1-2mm volt a betéten a kopó réteg. A 9-es fórumról nem sokan jöttek velem egy csoportban, de autópályán már leírták hogy elég jól szedi a lábát. Vaderrel néha együtt gurulunk a Mátrában, nem szoktam lemaradni. A barátja viszont a narancs Z750-nel igencsak meg tudott lógni előlünk.
Jövőre kap új slick gumikat és ha lesz lehetőség mérünk időt is.
Tényleg holnap jönnek megkárszakérteni a vasamat...
Eszi a bordokat a ZOOODEM
Addig basztatott mig kenytelen voltam odaverni a bordu vasat