üdvözlünk a fórumon és gratula a géphez ha esetleg érdekel 1 kis ismerkedős,ivós buli,mely csajokban gazdag és a betépéstől sem riadsz vissza,akko csatlakoz szeptember 17,18,19 fórum talihoz további infó nállam meg a szabolcs megyei rendőr kapitányságon
én kapálni automata váltós kocsim van és D-be még alszok javitom a fosrakás béjemwét hogy keressen mert amit az este kerestem az holnap rámegy szervó,szervócső,benya szivattyú,+szürő,vizpumpa,termosztát meg a f@szom tudja még mi kel ebbe a csodába
a zászlós csak azért int be hogy értesitsen téged arról hogy mögötted gyorsabb versenyző érkezik.ez az info CSAK Neked suzól és azért hogy ne szard össze magad,,nem pedig azért hogy el kezdj menekülni és cikkcakkozni..csináld a magad tempoját és a megfelelő kiszámítható iveket a hátulról érkező igy tud tervezni ogy hol fog meglőni..igy nem lesz baj soha..de ha kiszámithatatlan vagy ..no akkor igen
má megint menni kell
meló
értettem főnök
Mikor látom életben is a vasad?Marhára messze laksz.... Komoly logisztikát igényel az összeszervezése egy talinak