mert csak a rossz példát látják a filyatalok ,ilyen mindenféle zöld 6százasokon sisaknélkül egykerekező kopasz embereket mutatnak a fészbúkon is .hová lett a világ .
Gratula ,olyan vagy mint Vitya a 12essel ,az is megvette és betakarózott vele már vagy 3x ,mert nem bírta el ,és minek volt kint a mentő , .a rendes beteg elől elveszed az ágyat . .
Na szevasztok! Nem közúton történt, csak simán parkolni nem tudok... rámentem ilyen nyálkás szar térkőre és kicsit erősebben húztam meg a féket mint szerettem volna és kicsúszott a motor eleje... Előfordul... 10-20al mentem kb. Motornak semmi baja, nekem a combomba izom szál szakadás és bevérzés.
Jaj jaj Hát mit csináltál ghosty fiú
Csak nem tőlem lesded el a motorral tőrténő közúti közlekedés fortélyait Igazad van idősebbtől tanulni nem szégyen
Vagy netán azt nem bírtad kiheverni, hogy volt egy olyan izlésficamos marha aki a tiszakécskére elhozott yamahás pálinkádat megitta Ezért kár lenne eldobnod fiatal életed
Gondolj arra, hogy eksün a kölnivizet is meginná mosóporral keverve és még izlene is neki
Remélem nem lett semmi komoly haver, a képeken elég egyben lévőnek látszól, remélem nem csak a ruha tart össze...
Gratulálok magamnak!
http://indafoto.hu/kawasakimag...
na!nézegessed!
aztán mutassad hol vagyol!
Jo reggelt Trogerek
Csak nem tőlem lesded el a motorral tőrténő közúti közlekedés fortélyait Igazad van idősebbtől tanulni nem szégyen
Vagy netán azt nem bírtad kiheverni, hogy volt egy olyan izlésficamos marha aki a tiszakécskére elhozott yamahás pálinkádat megitta Ezért kár lenne eldobnod fiatal életed
Gondolj arra, hogy eksün a kölnivizet is meginná mosóporral keverve és még izlene is neki
Remélem nem lett semmi komoly haver, a képeken elég egyben lévőnek látszól, remélem nem csak a ruha tart össze...
cimem:arnyekod@hotmail.com
Van MSN-ed?