Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen az élet, egyszer fent egyszer lent...
mert csak a rossz példát látják a filyatalok ,ilyen mindenféle zöld 6százasokon sisaknélkül egykerekező kopasz embereket mutatnak a fészbúkon is .hová lett a világ .
na..és még a kerekezés a veszélyes..mondtam hogy sose szabad mágállni..és persze rendszám nélkül..na
Gratula ,olyan vagy mint Vitya a 12essel ,az is megvette és betakarózott vele már vagy 3x ,mert nem bírta el ,és minek volt kint a mentő , .a rendes beteg elől elveszed az ágyat . .
Na szevasztok! Nem közúton történt, csak simán parkolni nem tudok... rámentem ilyen nyálkás szar térkőre és kicsit erősebben húztam meg a féket mint szerettem volna és kicsúszott a motor eleje... Előfordul... 10-20al mentem kb. Motornak semmi baja, nekem a combomba izom szál szakadás és bevérzés.

Gratulálok magamnak!

http://indafoto.hu/kawasakimag...
na!nézegessed!
aztán mutassad hol vagyol!
3.reggelt
No.1
Jo reggelt Trogerek
mindenki alszik?
mostanában rohadt sokat dolgozom és nem mindig van időm elolvasni mindent...
fent vannak már a képek valahol? gondolom, már kérdezték páran... :-) de légyszi írjatok, ha igen..:-)
Sziasztok.... csak beköszöntem.... olvasok most is.... :-)
bele is izzadt ugy látom a fődim
éjngemete nem láttá e
Jaj jaj Hát mit csináltál ghosty fiú
Csak nem tőlem lesded el a motorral tőrténő közúti közlekedés fortélyait Igazad van idősebbtől tanulni nem szégyen

Vagy netán azt nem bírtad kiheverni, hogy volt egy olyan izlésficamos marha aki a tiszakécskére elhozott yamahás pálinkádat megitta Ezért kár lenne eldobnod fiatal életed
Gondolj arra, hogy eksün a kölnivizet is meginná mosóporral keverve és még izlene is neki

Remélem nem lett semmi komoly haver, a képeken elég egyben lévőnek látszól, remélem nem csak a ruha tart össze...
kööp
Azt hittem az egész eleje ZX-10R a motornak.
Na senki pedig most néztem át 600 képet a ringről és láttam pár ismerőst
Jimy papa nem az enyém az a roncs
Kapj mar fel ha van!
cimem:arnyekod@hotmail.com
Bogyesz!
Van MSN-ed?
Ossze kene kotni Pipoval