csá . te gyerek ,én tegnap szereztem egy üveg aszútörköly páleszt,mert megittam az összes maradék Yamaha pálinkát és megízlett .de ennek nem olyan az íze,mint amit te hoztál ,ennek mi az oka ,és miért tettszenek jobban azóta a Yamahák , .
Nem kell aggódni ghosty Én már fazi mögött ültem, nem vészes A lényeg az, hogy figyelj mindíg arra, hogy inulás előtt legyen benne legalább 2-3 sör(ez a recept )
Balatonon is így motorkáltunk rövidgatya pólóban Mondjuk a sajátomra egy pohár ser után sem ültem fel ezért vitt ő...
Sziasztok! Egyik nap megcsináltattam a kawámat, egyre gyakrabban előjött a szar alapjárat 3 henger téma... Szelephézag jó, karbik tiszták...
Ám de, a karbikban levő kis gumigyűrűk öregedtek el, azok cseréjével, és egy kis plusz ráállítással mintha kapott volna plusz 10 pacit a gép, pöcc röff, megy mint a disznó.
Gondoltam ha valakinek hasonlót produkálna, nézzen rá a kis gyűrűkre
Mit vársz egy szobamotorostól?
2x attrantotal a masik sav kozepeig
Balatonon is így motorkáltunk rövidgatya pólóban Mondjuk a sajátomra egy pohár ser után sem ültem fel ezért vitt ő...
Jo reggelt Trogerek!
Ám de, a karbikban levő kis gumigyűrűk öregedtek el, azok cseréjével, és egy kis plusz ráállítással mintha kapott volna plusz 10 pacit a gép, pöcc röff, megy mint a disznó.
Gondoltam ha valakinek hasonlót produkálna, nézzen rá a kis gyűrűkre