Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez iskola függő, én sajna a legdrágábbat választottam, de nem kellet bejárkálnom az iskolapadba, igy elmehettem helyette dolgozni kezembe nyomták a cd-t aztán tanulj paraszt, a kötelező 36 órábol is kb 10 12 órát vezettem le összesen ha jól számolok a kressz buktát leszámitva olyan 138 volt a vége kb, de itt 3800al számolták az órákat ami elég borsos, pesten megusztam volna 130 alatt is csak ott be kellet volna járkálni és végigvezetnia a kötelező órákat amihez nagyon nem volt kedvem, igy joljárt az oktató is meg én is.
veled vagyok Fazi gyujcsuk fel gyujcsuk fel
és menyi volt kp-ban ha szabad érdeklődni Teve me neékem is fog kelleni
nem nézek le senkit,hisz tudod csak ha magasan ülök a kamaháromba em tudom hány kopcis,csak azt tudom ma is be kajélt 60liter gasssolajtot a francba,hogy nem benzines
Grat Teve
Egyre szanalmasabb kifogasokat talalsz pipi a gyari zold szin ellen.
Vagyis a silany fenezesetekre
Persze hogy nincs harag, miért lenne. Csak az eléggé irreális lenne, ha én erőltetném a cserét
Az várható, hogy nekem kevés lenne már egy 400as, nem okozna örömöt. A barátnőmnek szeptemberben lesz korlátlanja, majd megtanul kezelni egy ilyen nagyobb dögöt. azért van a bukógomba, majd csinálunk rá
Ezeknek a km óráknak meg nem nagyon lehet már hinni a mai világban. Persze ki lehet fogni kevés kilóméteres motort, ritka.
Te motorod is kintről behozott, szalonból vásárolt. tizenX éves, és huszonpárezer... egy 10 év alatti motorban még ok 20-30ezer km, de a fölött...
Nem tudom melyik 9est nézed meg annyi km-mel, de kérj itt segítséget többiektől mielőtt veszel bármilyet is, nehogy ráfaragj. Nem az órára kell hagyatkozni.
Na úgyis van még másfél heted, utána ráérsz gondolkodni hogy vidd haza a ,,seggrakétát"
köszi pipi, hát eddig a mocival járkáltam, most a B-t csináltam ujra, ugyhogy mostmár nem kell stresszelnem a kocsiban
Lenéze mi A kamahárom vagy 8000 köpcis
ezerkettes-essss
Tevének meg grat a jogsihoz
De eddig mi a f@ssza járt...
toldbewanuccsi
te varjú azé drágább mert a színvakok meg gyengénlátók és krónikus izlésficamban szenvedők veszik a ződet
Mint köztudott itt is Ők vannak töbségben
Kawában a bordó nagyonszíííp
Zőőődre még a kerítésemet sem festeném szívessen...
Keresd kutyát a ZZR topica,én is tőle vettem tavaly occsóé,és még mindíg forgat mint állat,tököm tudja most hogy milyen a márkája
köszi Fazi,2 hét mulva megyek széplakra,hegylakó buli
Szeki ilyen monszter sz@rokat meg ne igyá Vagy töccs hozzá még egy fél lityi szódavizet ahhoz a cukorsziruphoz...
(talán úgy iható )
az még csak kis AKKSI
Én ócsót tudok Fazi de ma lett olyan 26 éves... (akksi13)
Action!
Csinalj mar nekem 1 aksit! ,
Kepes vagy ra?
OCSOOO jo aksit tud valaki?
Uj kene!
ihat tomenyet