Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OKSA, majd körbedorombolok vkit !
Nem roncsderbire akarom használni , ahhoz túl szép !
Mondjuk a jelenlegi mocim a magyar közútkezelő szorgos munkája miatt lett felújítás áldozata , a combom meg egy 2 órás műtét résztvevője !
Szal "reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!"
teve bácsi érti a vakert
én is mindenképpen egy hozzáértővel mennék megnézni.
Próbaut kötelező,ha nem akarja odaadni,meg nyühög, akkor ott már van valami
A jó motor gazdájának nincs takargatni valója.
szerintem a "szar" szó magáért beszél, és itt leszögezném nem a tipust minősitem, de sajnos sok kiherélt 9-es van az országban amit összelapátolnak eladásra, aztán az uj tulaj meg csak önti bele zsákszámra a LÓVÉT, nagyjábol erre gondoltam, de egy szakavatott Kawatulaj hamar meghalja a gyanus "zörejeket" amiknek normál esetben nem kell lenniük, de elég sok eladó arra hivatkozik hogy a kawasakik "ZÖRGŐSEK", na ez a régi 90 elötti gpz-kre vonatkozik, na meg az uj SUZUKIKRA
A faszt a szervízbe,a 9-el ha egybe van csak menni kell ,a kopó alkatrészeket normálissan cserélni,meg betartani a csereintervallumokat/olaj,szűrő,légszűrő,gyertya/
Ha már az idomokon gondolkodsz,szar az egész.Törni veszed?
pontossan!
Mit értesz "szar" alatt?
jelenleg ezzel manőverezek Sedu Jimy beválalta a szelep hézag állitást 8kerék van hátul
Szervizzel mi újság? Azt olvastam hogy idomok arany árban vannak és sokat kell rá várni, ha bukik az ember, de mondjuk egy sima szerviz, gondolok itt a kopó alatrészekre, azokra nem kell heteket várni ugye?
Ha tudod mindenképpen nézesd meg egy 9-es tulajjal, elég sok itteni srác szivesen megteszi ezt neked (bocs ha a nevetekbe beszélek), Sajna könnyen be lehet szivni SZART is, és akkor az isten pénze nem elég hogy teljesen rendbe rakd, Csak jótanács.
oksa, egyébb jótanács ?
2002-től, max 30 ezer km-es.
te füst király
akárhogy is probálom ami most van slick fent Sportmax GP valahogy nem nagyon akar megcsuszni inkább ágaskodik a bestia, nagyon oda kell kenni neki hogy elcsuszon a gumma, és annyira nem is vészes kopásügyileg, semmivel nem rosszabb ez a slick mint az elözö méregdrága Battlax
telefoooooooooooooooooooon!
na igen..... csuklófüggő a dolog
üdv a 9es nem gumizabálló annyira azt a cimet a 12es viszi
hjaa,estét faszik
Mi a rák van?
A legkényelmesebb sportmotor,bármellik évjáratot választod
Szerény véleményem hogy '98 utánit vegyél
köszi de ez már volt hirdetve és kb ugyan ennyit kéne rákölteni annyiért meg van jobb meg ha megpótolom még jobbbbö
Lada kipufogóst ne vegyé
Bogyó itt egy neked való gép!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Mejik évjáratot sasolod?
Méé Jimy te mennyié tudod?