Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy Bogyeszék fele, ott olcsó a nyál
Meg ne júniusba...
Nekem mindegy, majd Himi leszervezi. Ez most az ő ötlete
Gurulásban benne vagyok! nekem mindegy hogy hová! Szilvásvárad és környéke szép hely ,már jártam ott többször!
Mecsekben még nem voltam!
Mert te gazdag vagy, de egy közös gurulásba benne vagyok úgy is beszéltük az asszonyal hogy egy napos túrát kéne menni mert unalmas már a környék,igaz mi Szilvásváradra gondoltunk de ha kitalálsz valami okosságot akkor benne vagyok
Teve!
Olvasd végig ezt !
Ezt te írtad! Aztán kattints az előzmények gombra és meglátod ott azt is amit szintén te írtál!
Szóval itt a szerelős témát nem kéne feszegetni!
Szevasztok!

teve007
[16043] április 14. 10:15
Uraim lenne egy kérdésem, sor4 esetében van e olyan pont , ahhol nincs nyomás alatt egyik szelep se, én ugy gondolom nincs föleg nem jelen, ha tévedek javitsatok ki, mert én ugy tudom hogy valamelyik szelep mindenképpen vagy zárásból jön vissza vagy éppen nyit, de olyan pontról nem tudok, ahhol minden szelep zárva van. aki ÉRT HOZZÁ válaszoljon nekem ha lehet, mert megnyugodna a lelkem hogy annyira még nem vagyok HÜLYEGYEREK. üdv
szeki nincs véletlen használt lánc szetted
hello mindenki
szeki meg jött az árú köszönöm szépen
gyere skype-re sedu ott dobom a cimet, bár mindenki tudja itt a forumon
jaja végül ugy oldotta meg a srác hogy ráült a tankra és ugy elég okés értéket mutatott,
A feleségem fogja vinni. Adj egy címet privátban légy szíves!
Ha menet közben jó és nem kopott akkor ne variálj vele! Tegyél bele egy élesebb betétet és az szépen meg fogja majd esztergálni őket.

A műszakin barmok vannak. Nem bírják felfogni, hogy le kellene nyomni a motor elejét.

Első gumi is fog kelleni? Nekem most Pilot sport van fent utcára tökéletes. Van még belőle 2 db. eladó.
okés köszi .
ma dolgoztam most jöttem meg legközelebb csütörtökön leszek
de ha beviszed a garázsba ott átveszi a kollégám
190/50-es gumim van (power race soft), az le fog kerülni a motoromról. A közepe teljesen ép, csinálok képeket, este felrakom ide.
johet a gumi sedu, ahhogy megbeszéltük, mert én már csak ilyen vagyok
"kb 15 dikére idözisd, mert akörülre jönnek be a pénzeim, most tettem fel slick-et edem elküldött nekem 2 db-ot,"

Mindegy. Holnap személyesen nem jó az átvétel Budapesten?
az én tárcsáimban 33ezer van és kopás szinte nem is mérhető,hála a puha betéteknek.amugy ugyan az a fékem,meg telóm mint a tiédnek ,nekem azért kell a 320as tárcsa mert az a divat,h mindent tuningolunk .
azért varjálok, mert üt a tárcsám, ha a kormánycsapágy meghuzása rendbetétele után is ütni fog kénytelen vagyok kicserélni, nincs válla az enyémnek, és jimy mérése alapján nem is vészes 3 század, de a vizsgáztatáskor ugy kilengett, hogy majdnem elhasalt a motor
De ha a "VALAKI" jelentkezik akkor neki is odaadhatod, bármelyik megoldásnak ugyis az a vége.
Nem értem miért variáltok a tárcsákkal. A gyári kibír vagy 60,000 km-t ha nem esik rá a motor, vagy nem versenypályáztok vele sokat. Ha rázza az elejét én másban keresném a hibát. Kormánycsapágy, teló, stb.
Az enyémben 15000 van, de csak a színe változott, az is csak a ZX10 fék miatt

Van néhány első gumim is, csinálok róluk képeket, összehasonlítás képen lesz mellettük új is. Pilot sport, és Diablo corsa.
Akivel megegyeztél az már csak ilyen , .Ez a gumi nekem sajnos nem kell,mert mert már már kevés a minta ,valami slicked esetleg aminek van még közepe ?
akkor ha nem fogy el és nem kell "valakinek", akkor küldjed. De ilyet meg ne irjál hogy visszaléptem, mert szó se volt arrol hogy nem kell, most néztem meg az emailt, az volt az utolsó levélben hogy 14-én küldöd
Nem, mert azt mondtad 2 hét múlva küldjem.
pedig vagy megméred magadnak ,vagy belevered ,mert én 9es tárcsákat teszek fel,és ahhoz más távtartó kell mint a 12eséhez. .
van anyagom,alulemez csak nem bírom elvinni .