Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébkénk, mit ad Isten pont volt egy ilyen csapom itthon, a sok majdjóleszmégvalamire, cuccok között.
Csak ki van kopva, inkább csináltatok, ez meg majdjóleszmégvalamire.
de ahhogy a képeket nézegetem, már megkaptam a válszt is
szeva sedu, azt a gummát amit beszéltünk pár hete feldobtad nekem? mert jött valami értesitő, de nem tudom MIAZ
minek méricskéljek , Ha te ugyis megteszed ugyanezt ,
Megvan még. Legutóbb megegyeztem valakivel a fórumon, hogy megveszi, aztán azt mondta nincs pénze és vett mástól drágábban 1 pár gumit. 5000Ft az irányára.

Tudom, hogy más a 12-es szerelhetősége, mert le kell venni az idomot is róla
Tudom , már azt is lebeszéltem a szerelővel, azt is megcsináljuk kiganézzuk rendesen, meg valoszinüleg azt a fasza első gummát is ledobom a picsába, mert be van repedezve 2 éves létére
Anyag kell, a nyívatartást megkérdem.
majd ha megméred,h milyen kell,és leadod a megrendelésed nála,és elkezdi és befejezi. na majd akkor.
Én Is Györ szombathely környéke lassan heti programmá válik, Na meg malomvölgy
3at ,maga már megint előrelátó ,kérdezd már meg a nyitva tartását,meg,h vigyek-e anyagot a izéhez . .

Ok cseréld le a tárcsákat, és ha utána is ráz, akkor nekem adod a motorod ingyen, úgy, hogy a hitelt Te fizeted.
Kormány csapágy.
Messzebbre gondoltam mint Tatabánya.
és az az esztergályos bácsi mikor csinálja meg a távtartókat a féknyereghez?, mert cserélnem kell a tárcsákat
No, esztergályos bácsi itt a sarkon, most csinál 3db csapot, a fékpedálomhoz, ezeeöccázé.
Már aki ritkán jár, Van akinek ez mindennapos
menjünk Mátrázni meg fát rázni ,oda bármikor megyek .
Dunántúl jobb lenne. Arra ritkábban jut el az ember.
a Z és a 12es ég és föld szerelhetőség szempontjából.de ennél is meg lehet,csak szopás. ,van 200/55ös,vagy vmilyen slicked még ?
Én már javasoltam egy Mátra találkozót.
minnyá gondoltam professzor úr
Szerintem jó ötlet, nekem bármikor jó.

Tehetnénk karácsony, és szilveszter közé akkor már nincs olyan meleg.
Faszik!
Nem szeretnék okoskodni,nem szokásom.
Itt már volt közös buli,közös motorozás/csekély létszámmal/,meg lesz is buli,de olyan "normális" épkézláb túra,vagy közös gurulás még nem
Nem lehetne összehozni 1 közös gurulást valahová
Nem nagy távlatra gondolok,csak 1 egynapos kiruccanást valahová/nem autópályázást/
egyidőpontot összehozni ami talán mindenkinek/persze ez ugyse jön össze/megfelelne
Lehetne ez dunántúl,észak magyarország/mostmár talán járhatóak az utak /,mecsek.....stb.Talán én lakok mindeggyiktől a legmesszebbre,de nem nyavajgok a távolság miatt,ha sikerülne összehozni egy ilyen csavargást
Mondom,nem okoskodás,csak egy felvetés az egész ,gondolkodjatok rajta!
Ha marhaságnak itéli meg a társaság,akkor passz .
Ezt a teljesítményt itt biztos értékelik.
Hát nem Te csináltad?