Túl
Most értem haza képek nincsenek mert a kártya a kártyaolvasóba maradt a gép saját memóriájára csináltam néhány fotót, de öszintén bevallom még a nagy HOHÓ PIPI sem volt képes halat fogni a hétvégén ez kevésbé zavart volna, de a szomszédban fogtak 7, 10, 3 pontyokat (hogy dögőne meg a szomszéd tehene is ) na az zavart
Azért nem volt teljes eredmény nélkül ez a hétvég sem, 1,5 liter megybor meg 6 sör volt a szompati nap termése, meg kb. 3 óra telefonszámla, amit néhányótokkal elbeszélgettem mattosan...
Az lehet hogy új a gumi de inkább úgy fogalmaznék hogy még nem használt! A HI-Sport az nem tegnap jött le a szalagról! Szerintem 20 sok érte! De ez az én véleményem!Én nem adnék érte semmit!
na hali mindenkinek
pipi b.+ valakinek dolgozni is kell!
mikor időm van motorozok(nem csak beszélek róla )meg szerelgetek.
most épp kuplung lamella csere lesz,eddig birta
na meg az opelon öninditó szénkefe csere
Most értem haza képek nincsenek mert a kártya a kártyaolvasóba maradt a gép saját memóriájára csináltam néhány fotót, de öszintén bevallom még a nagy HOHÓ PIPI sem volt képes halat fogni a hétvégén ez kevésbé zavart volna, de a szomszédban fogtak 7, 10, 3 pontyokat (hogy dögőne meg a szomszéd tehene is ) na az zavart
Azért nem volt teljes eredmény nélkül ez a hétvég sem, 1,5 liter megybor meg 6 sör volt a szompati nap termése, meg kb. 3 óra telefonszámla, amit néhányótokkal elbeszélgettem mattosan...
Jó reggelt!
Én már csak gépjármü gumira költök!
ez a gúnya nem szereti ha miskolc fele nyomulok.
canáry
Aszfalton.
na hali mindenkinek
pipi b.+ valakinek dolgozni is kell!
mikor időm van motorozok(nem csak beszélek róla )meg szerelgetek.
most épp kuplung lamella csere lesz,eddig birta
na meg az opelon öninditó szénkefe csere