Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es most?
na jó estét mindenkinek főleg sok jót az ujdonsült nagykoru születésnaposunknak vajon élmég mert már ihat töményet
Persze, edem, nincs harag, de én is úgy vagyok a 400-assal mint te a kawával, nem akarom elherdálni. Azért a szívemhez nőt, ügyes kis jószág.
Tudom, hogy magam ellen beszélek, de a képeken nem látszik, annak ellenére hogy 400-as és a motra nagyon kezes, nem igazán női motor. A száraz súlya 198 kg! Szal nem tudom milyen kondiban van a párod, de nem egy könnyű moci, aki nem tudja hogy mekkora blokk van benne, mindenki 750-esnek gondolja!
A másik az, hogyha már veszek egy másik gépet, azért fiatalabbat és sokkal kevesebb km-rel akarom mint ami most van. Ezek a tényezők is nagyban segítenék otthon beadni 150 LE erős seggrakétát ! Mivel otthon még senkisem tud az új projektről, mivel faterom az mz-vel fejezte be a motoros karrierjét, már a 400-ast sokalta ! A 400-ast is akkor tudták meg mikor haza mentem vele, és megint nézni fognak mikor egy kawával állok meg a nagykapuban !
Csako himi!
Gyere le polgardiba,ha mar annyira motoroznal.
Balcsi kozel van 4 napos buli.
Nem te fenyezted azt a tankot sedu?
Gyanus!
a páleszotok elpárolog
, ,
Csak igy berobbansz ide mikor 9-esed van?
Eddig hol voltal bacod?
Szevasztok trogerek!
Tudom Sedu, hogy igazad van. Sajnálom is eladni. bár ha így marad, megmarad a kawa is meg a drz is. ahhoz szeretnék krossz kereket, bár úgy már ,,3" motorom lesz, kicsit se luxus a mai világban
Lehet hogy kevés, de ha ilyen 400-450be számolom, meg átiratom, akkor lesz egy 400asom 500ba, a kawámat meg elherdáltam 800 körül... 300 ezerért inkább itt áll a garázsban.
Arra a 12.000 km-esre kiváncsi lennék, ha végeztél unalmadba meglesed az enyémet, már csak összehasonlítás végett is.

Többet nekem nem ér a motorod, tudod jól, hogy a csere az sose jön ki úgy, mint egy kp ár.
De árulhatom így is a kawám: 870 kp, vagy 1.000.000 csere.

Üdv: Edem
Jimy vagy Kapucnyi!
A kerekek csak pénteken mennek mert akkor megy az ABB futár!Közbejött neki valami!
Angliában az 1000rr-eket cross kormánnyal hajtják. Ott éppen elfért a nagy kormány az idomtól. Ha kell kormány kiemelő van gyári jamaka.
hja regéc vára!
én most így ünneplek!
reggel 7-kor érdeklődve hívott a gixeres cimbi hogy "na milyen alsóörs"
mondom neki milyen értelemben?
akkor már kapizsgálta: nem vagy ott! az egész bagázst elverte a jég, és vízben áll az egész tábor!
mindig időben kell odaérni, nyugtatgattam!
köszönöm szépen mester ,rendesek vagytok
na megyek kipróbálom,h milyen a villamos ,remélem esőben nem ráz , .
boldog szülinapot action!
,köszön báttya ,már nem vagyok teljesen jáózan ,
Isten éltessen Akksi
Remélem má bebasztáááááá
üdv mindenkinek! valaki kérdezte hogy van-e zx9-hez láncszettem, most tudok válaszolni, van első hátsó lánckerék végtelenített lánccal, gyári nittelőszemmel van végtelenítve jt kerekek 530 lánc,110 szem zx9-ről jött le (98c).
Hát ja a 12-esen elég csutka a kormány. nekem kétszeméjnél zsibbad el a kezem