Persze, edem, nincs harag, de én is úgy vagyok a 400-assal mint te a kawával, nem akarom elherdálni. Azért a szívemhez nőt, ügyes kis jószág.
Tudom, hogy magam ellen beszélek, de a képeken nem látszik, annak ellenére hogy 400-as és a motra nagyon kezes, nem igazán női motor. A száraz súlya 198 kg! Szal nem tudom milyen kondiban van a párod, de nem egy könnyű moci, aki nem tudja hogy mekkora blokk van benne, mindenki 750-esnek gondolja!
A másik az, hogyha már veszek egy másik gépet, azért fiatalabbat és sokkal kevesebb km-rel akarom mint ami most van. Ezek a tényezők is nagyban segítenék otthon beadni 150 LE erős seggrakétát ! Mivel otthon még senkisem tud az új projektről, mivel faterom az mz-vel fejezte be a motoros karrierjét, már a 400-ast sokalta ! A 400-ast is akkor tudták meg mikor haza mentem vele, és megint nézni fognak mikor egy kawával állok meg a nagykapuban !
Tudom Sedu, hogy igazad van. Sajnálom is eladni. bár ha így marad, megmarad a kawa is meg a drz is. ahhoz szeretnék krossz kereket, bár úgy már ,,3" motorom lesz, kicsit se luxus a mai világban
Lehet hogy kevés, de ha ilyen 400-450be számolom, meg átiratom, akkor lesz egy 400asom 500ba, a kawámat meg elherdáltam 800 körül... 300 ezerért inkább itt áll a garázsban.
Arra a 12.000 km-esre kiváncsi lennék, ha végeztél unalmadba meglesed az enyémet, már csak összehasonlítás végett is.
Többet nekem nem ér a motorod, tudod jól, hogy a csere az sose jön ki úgy, mint egy kp ár.
De árulhatom így is a kawám: 870 kp, vagy 1.000.000 csere.
reggel 7-kor érdeklődve hívott a gixeres cimbi hogy "na milyen alsóörs"
mondom neki milyen értelemben?
akkor már kapizsgálta: nem vagy ott! az egész bagázst elverte a jég, és vízben áll az egész tábor!
mindig időben kell odaérni, nyugtatgattam!
üdv mindenkinek! valaki kérdezte hogy van-e zx9-hez láncszettem, most tudok válaszolni, van első hátsó lánckerék végtelenített lánccal, gyári nittelőszemmel van végtelenítve jt kerekek 530 lánc,110 szem zx9-ről jött le (98c).
Tudom, hogy magam ellen beszélek, de a képeken nem látszik, annak ellenére hogy 400-as és a motra nagyon kezes, nem igazán női motor. A száraz súlya 198 kg! Szal nem tudom milyen kondiban van a párod, de nem egy könnyű moci, aki nem tudja hogy mekkora blokk van benne, mindenki 750-esnek gondolja!
A másik az, hogyha már veszek egy másik gépet, azért fiatalabbat és sokkal kevesebb km-rel akarom mint ami most van. Ezek a tényezők is nagyban segítenék otthon beadni 150 LE erős seggrakétát
Gyere le polgardiba,ha mar annyira motoroznal.
Balcsi kozel van 4 napos buli.
Gyanus!
Eddig hol voltal bacod?
Arra a 12.000 km-esre kiváncsi lennék, ha végeztél unalmadba meglesed az enyémet, már csak összehasonlítás végett is.
Többet nekem nem ér a motorod, tudod jól, hogy a csere az sose jön ki úgy, mint egy kp ár.
De árulhatom így is a kawám: 870 kp, vagy 1.000.000 csere.
Üdv: Edem
A kerekek csak pénteken mennek mert akkor megy az ABB futár!Közbejött neki valami!
mondom neki milyen értelemben?
akkor már kapizsgálta: nem vagy ott! az egész bagázst elverte a jég, és vízben áll az egész tábor!
mindig időben kell odaérni, nyugtatgattam!
na megyek kipróbálom,h milyen a villamos
Remélem má bebasztáááááá