Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Ninjások!
Nézegetem a használt 9-eseket az internyeten, már nagyon rég szemezek velük. Tudnátok pár tanácsot adni, hogy mikre kell fokozottan figyelni mikor megnézek egy 9-est?!
Minden tanácsot szívesen veszek !

Népítéletben azt olvastam a 9-esről, hogy túrázni is alkalmas, legalábbis lényegesen kényelmesebb mint egy 7-es ninja vagy más gyorsasági, ez mennyire igaz?

Az igaz, hogy több hátsógumit eszik mint benzint?

Előre is köszönöm a tanácsokat, észrevételeket, tapasztalatokat !
Ugy van hogy honap viszi a háver de még nem gyütt! Mostan beszétem vele még szopik ! Azt hiszem a győri ajudiban!
Hú, bazz most nézem, ezt a gyertyásat nekem írtad.
Basi2 olcsóbban tud ebay-ról.
De ha ragaszkodsz hozzám holnapra megkérdem.
Te basi2, melyik irányba gurítottad azokat a szípzűd kerekeket?
mig meg nem bolondulok,oszt le lüvődözök mindenkit már ha a vámosok azt itt hagyták
Háá ja! És mi csak bízunk meg bízunk meg bízunk!
az a baj hogy minden évre ezt mondják Basi és hogy jövőre jobb lesz pedig ááááááá dehogy
szurkolunk beváltak a lomok?
Kitartás Bogyesz! Ez egy ilyen szar év!
nincs vonóhorgom áthúzni
na nekem már a gyümölcsös korona nélkül van már csak ki kell húzni azzal az isten verte futó babbal meg majd lessz valami anyi hogy locsolni most nem kell 1 darabig
üdv mindenkinek, Holnap forgalmi vizsga, szurkoljatok
Kűfődön az is occo,
benya occo agregát drága
Faternak se kell idén kimenni a kertbe, a tegnap vihar betakarított
Ilyen ócsón venném a benzint, aggregáttal csinálnám a villanyt.
na jó estét mester emberek vissza tért az áram és a net beszarok van 1 kis vihar ami fákat meg ótókat borongat,oszt rögtön meg áll az ország sarka
Pedig aszittem megyünk csajozni éjszaka.
leadtad már a lomot a méhbe , ? Ma már nem érek oda ,mert el kell mennem oda,meg onnan még vissza is kell érnem .
Ő is furcsállta, hogy a féklámpa kapcsoló miatt le kell kapni a hengerfejet.
De felment kávét főzni, és mire vissza jött a kávéval, már a dugattyúkkal játszottunk.

sejtettem,csak nem értettem miért kell így szétkapni
Kékvéré, átfújnak a szelepek, elégrendesen.
De azért a hátsókereket is kivehettem.
má megint mit kókányoltatok?
kéezmiéez?
Kár érte szíp motor volt
Csak hátsó van. A pilot sport miért nem jó? Nekem az van fent elől, utcára tökéletes, pályán is inkább én voltam a szűk keresztmetszet.