Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj Himi az ötleted az nyerő.
Sedu nincs véletlenül első pilot povered?
akkora baj nincs azért,csak már szabad hétvégém nincs a hónapban.ezért is irtam hogy mikor vagyok szabad
Remélem ezt más nem olvassa pipike!.....mármint orosházi
Az első képen a használt pilot sport még eladó (6K), összehasonlítás képen tettem mellé az újat. A második képen Pirelli Diablo (4K), az utolsó 2 képen a saját hátsó gumim. Még egy pályanap és le kell cserélnem. Aki egyenesen szeret menni majd örül neki.
Hihi Szarvast megint el kerülte a vihar. Itt annyira csórók élnek hogy a vihar is nagy ívbe elkerüli Szarvast
Jó van na nem kell meg sértődni ha szorulsz tudok küldeni zsíros kenyeret Amúgy a jövő hónap nekem is jobb lenne.De az ötletedet dijazom
Nem értem mi ezzel a bajod kojot
Orosházán essen annyi jég amennyi akar (ott pont jó helyen van, na meg nyíregyházán )
Kőrösön ne essen...
Akkor hol marad az izgalom?
Uhh ennyi az idő lépek maszíroztatni...
nem,ilyenekre nem költök.nem rágom a körmöm hetente hogy nyerek-e
Mié kojot, te nem adtad fel a lottót?
Vagy vennie egy normális motort...
na ezt megusztad vazze!
sürübben kellene gyertyát cserélni abban a vas-ban
nekem a jul.10-11,17-18 szabad
a Mátra bejön,voltam már Jimy papával
na-na! ezt a gazdag dolgot ne feszegessük drusza!
A közös csavargást nem erre a hónapra gondoltam,már nem fér bele anyagilag
Na itt a bűnös.
98 freemailen.
Jó napot.A nagy gurulás minket is érdekel. Egy jó hír a menet elhagyta a hengerfejet minden gond nélkül.De majd jimiék le zsűrizik.
tegnap elküldtem egy E manuált az átment.
évjárat?
kawaszeki@freemail.hu és ha átmegy a csodás freemailen akkor abban benne van minden.
Üdv! Egy motorhibás ZX-9R-t rakunk össze a tulajával. Kapott új szelepeket, egy hengerperselyt, javított dugót (leszakadt egy szeleptányér). Viszont nem tudjuk, hogy kell a vezérműtengelyeket és a főtengelyt jelre állítani. Valaki tud ebben segíteni? Esetleg egy ábra vagy fénykép nagy segítség lenne. Az a baj, hogy szétbontott blokkal került került a motor a mostani tulajhoz és semmi segédlet vagy szervizkönyv nincs hozzá.

Köszönettel: Vinyo
Lehet hogy occsó de büdös mint a .......
Szeva Pipi ,július első fele? De majd a többiek is nyilatkoznak